Sailor Girl | 12 x de leukste Navy Style peuter jurkjes voor de lente

Heerlijk hoor die lente. De zon die doorbreekt en de garderobe die weer aangepast kan worden. In de lente zien we heel erg vaak de Navy Trend terug komen en zo zocht ik voor jullie de leukste peuter jurkjes in navy style voor jullie uit in drie verschillende budgets.  So sit back, relax & be inspired!

De leukste peuter jurkjes voor de lente in Navy Style:

Blauw, wit gestreept. Rood tinten. Allemaal kenmerkende details als het op de Marine aankomt. Voor dit artikel heb ik mij laten inspireren door diverse merken met verschillende budgets. Dus of je nu een groot of juist klein budget hebt, de jurkjes zijn voor iedereen betaalbaar.

Low Budget: peuter jurkjes van C&A en Kiabi

Snoezige peuter jurkjes voor een laag budget vind je o.a. bij C&A en Kiabi:

Midden budget: Peuter jurkjes van Esprit

Ook Esprit houdt zich bezig met de Navy trend. Soepel vallende jurkjes, gemaakt van mooie materialen. Mijn favorieten hiervan zijn toch wel echt de eerste twee jurkjes. En deze kleuren staan mijn dochter ook altijd ontzettend mooi.

 

Hoog budget: Tommy Hilfiger peuter jurkjes

Tommy Hilfiger is natuurlijk gebaseerd op de navy trend en die kan ik dan ook niet voorbij laten gaan in dit lijstje. Mijn persoonlijke favorieten? Ik kan eerlijk gezegd niet kiezen. Ik ben een groot fan van Tommy, vooral de jurkjes, alleen mijn portemonnee niet haha!

Ik hou wel van deze trend, voor zowel mijzelf als mijn peuter. Ik ben dan zelf ook wel een liefhebber van watersport, zo jammer dat die man van mij er niet van houdt. Ik hoop dat ik jullie in elk geval weer een beetje inspiratie heb mogen geven.

Waar shop jij het liefste jurkjes voor je peuter? En Wat vind jij van de Navy trend? Laat je het weten in de reacties?

Afbeelding meisjes op boot via shutterstock

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.