Little King Arthur | De leukste baby merken onder één dak!

Ben je op zoek naar een website waar je alle unieke baby- en kindermerken onder één virtueel dak kunt shoppen? Dát is Little King Arthur, een webshop met exclusieve merken die niet tot amper ergens anders te verkrijgen zijn in Nederland. Net even origineler, hipper en kleurrijker voor baby’s en dreumesen van 0 tot 3 jaar

Little King Arthur

Little King Arthur is door Marilyn Monkau, mama van vier kinderen, opgestart. Zij had als kind al de droom om een eigen winkeltje te hebben en ze is van mening dat er in Nederland te weinig exclusieve en kleurrijke kleding wordt verkocht voor met name de boys. Het idee om merken te aan verkopen die net ff anders zijn dan wat er op huidige Nederlandse markt te verkrijgen is.  Little King Arthur zoekt de merken met veel zorg uit, waarbij er vooral wordt gelet op verantwoord produceren en het werken met biologisch katoen.

Little King Arthur

Meer dan alleen kleding!

Little King Arthur biedt veel meer dan kleding, slofjes en schoentjes. De leukste kraamcadeau’s zoals bijvoorbeeld dekens, kussentjes en muurstickers vindt je hier ook. Natuurlijk is dit ook super leuk voor je eigen kleintje. Een greep uit de merken die je vindt bij Little King Arthur zijn onder andere; nOeser, Rylee + Cru, Wilson & Frenchy, Monkey & Mole, Fable Baby, Little Green Radicals, Our Little Lullaby; stuk voor stuk bijzondere en unieke merken.

Babysprouts en Moon Monsters

Een van de geweldige merken die Little King Arthur verkoopt is Babysprouts & Co. Babyspouts & Co is een relatief nieuw merk (2014) en afkomstig uit Missouri, Amerika. De kwaliteit is perfect en de look té leuk. Grafische dessins en prachtige allover prints worden samengebracht in hele comfortable tops en broekjes, welke print kies jij?

Moon Monsters is ook zo’n gaaf merk die wordt verkocht bij Little King Arthur. Moon Monsters is afkomstig uit België, ecologisch verantwoord en ‘for the little rebels amongst us‘. Ze verwerken de gaafste prints in de fijnste baby producten. Zachte dekentjes, lieve dompertjes, kruippakjes en heerlijke slaapzakken. Voor kinderen die het leuk vinden om hun ouders te pesten met onderbroken nachten.. Voor die kids is er dus Moon Monsters..

Kende jij Little King Arthur al?

2 thoughts on “Little King Arthur | De leukste baby merken onder één dak!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.