La Palette Glam Eyes van L’Oreal met Herfst look

Step out of your save zone met de L’oreal La Palette Glam Eyes. Dit is namelijk geen everyday look palette, maar een palette met prachtige knalkleuren! Durf jij het aan? Lees mijn review met swatches én Herfstlook en oordeel zelf!

Mommyblogger Goes Beautyblogger?

Dat make-up één van mijn grote liefdes is, is al heel lang geen geheim meer.. Maar ik ben natuurlijk maar een gewone moeke blogger en geen beautyblogger ondanks dat ik geregeld over make-up post, doe ik altijd maar gewoon wat. Ik vind het heerlijk om uren naar tutorials te kijken én proberen het na te doen met mijn make-up stash op tafel. Soms lukt het, en soms zie ik eruit als een clown haha! Verwacht dus niet te veel van mij… Ik vind het gewoon leuk om te tutten

L'oreal La Palette Glam Eyes

La Palette Glam Eyes

Oké, genoeg geluld! Hoogtijd om aan de slag te gaan met dit mooie palette die ik tijdens het Pret a Pregnant event heb ontvangen. Ik ga met dit palette behoorlijk out of the box, waarom? Mijn everyday oog make-up bestaat namelijk meestal uit nude en bruintinten. Best wel zonde, want met dit soort knal kleuren kun je je ogen ontzettend laten poppen.

Het L’oreal La Palette Glam Eyes bevat tien intens gepigmenteerde oogschaduwtinten van 7 grams met zowel matte als shimmery finishes, warme en koele tonen en is te koop voor een adviesprijs van €19,99. Mooi!! In het palette zit een spiegel (handig voor op reis!) en een kwastje + spons applicator. Het kwastje is niet de beste kwast ooit, maar prima te gebruiken. Maar als ik dan toch de keuze heb… Dan gebruik ik het liefst gewoon mijn eigen kwasten..

La Palette Glam Eyes

Swatches

De pigmentatie van de rode, oranje en bruin/koper kleur zijn heftig! Maar wel op een mooie manier. Ze zijn in elk geval een stuk duidelijker aanwezig dan de andere tinten. Ik denk dat dit prima kleuren zijn om een herfstlook mee te creëren. De eerste kleur vanaf links gerekend is een prachtige kleur om te gebruiken aan de binnenkant van je oog of onder je wenkbrauw bot. De groene kleur vind ik wat eng en de blauwe en paarse tinten zijn super mooi om smokey eyes mee te maken. Helaas vind ik het pigment op mijn arm wat minder, maar op mijn ogen zijn ze echt wel duidelijk aanwezig. Met de roze tinten kun je een heel zachte en girly look mee creëren. Ideaal voor een Ibiza party denk ik zo.

L'oreal La Palette Glam Eyes

Herfstlook

Voor de herfstlook heb ik de lichte oude/goud, oranje, rood en bruine kleur gebruikt uit het palette. Ik ben begonnen met de oranje kleur, deze heb ik aangebracht op mijn bewegend ooglid. Vervolgens heb ik de rode tint gepakt, deze heb ik aangebracht onder mijn waterlijn. Diezelfde kleur heb ik ook met een ronddraaiende beweging aangebracht in mijn crease. De bruine/koper tint breng ik op dezelfde plek en blend ik met de rode kleur. De shimmery geel/gouden kleur breng in aan aan de binnenkant van mijn oog en blend ik door naar mijn bewegend ooglid.

La Palette Glam EyesLa Palette Glam Eyes

Eindoordeel

Ik vind vooral de kleuren die ik in mijn herfst look heb gebruikt prachtig. De andere tinten zou ik niet zo snel pakken, mede ook omdat de kleuren een behoorlijke fall out hebben en dat vind ik gewoon jammer. Ik had voor de prijs van €19,99 toch wel iets meer verwacht daarin. Wel vind ik dit een handig palette om mee te nemen en om eens een keer lekker uit je save zone te stappen. Bijvoorbeeld met een carnavalsfeestje ofzo.

Te koop bij bijvoorbeeld bol.com

La Palette Glam Eyes op de donkere huid?

Mocht je overigens nieuwsgierig zijn en willen weten hoe deze prachtige kleuren uitpakken op een donkere huidskleur? Klik dan vooral even door naar Josan, zij heeft dit zelfde palette namelijk ook gereviewd en de kleuren pakken echt prachtig op haar chocolade huidje.

Ik ben benieuwd wat jullie vinden mijn look, ik weet, het is geen pro look. Maar ik heb mijn best gedaan. Vinden jullie het leuk om vaker een look te zien?

 

4 thoughts on “La Palette Glam Eyes van L’Oreal met Herfst look

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.