Love the summer tag

Hoewel het officieel nog lente is hebben we toch al een aantal heerlijke zomerse dagen gehad. Ik moet zeggen; ik ben er gek op. Heerlijk waterpret voor de kids, een ijsje en de lange broek blijft in de kast. Maar hoe zit dat met mij? Wat zijn mijn favo dingen in de zomer? Ik maakte een ‘love the summer’ tag. Neem de tag gerust over maar vermeld mij dan even. Zou ik prettig vinden!

Wat is jou zomerplanning, ga je op vakantie?

Ik moet zeggen voor deze zomer hebben we geen vakantie gepland. We hebben net een nieuwe keuken, de badkamer word deze zomer aangepakt en in september ben ik uitgerekend van kindje 3. We doen het dus rustig aan qua vakantie. Wel gaan we dagjes weg en wie weet nog een weekend naar een huisje in Nederland.

Wat is je favoriete zomerse gerecht, als het echt warm is?

Natuurlijk is dat iets wat ik momenteel niet mag eten. (zwanger) Salade carpaccio! Heerlijk. Al vind ik Tapas ook altijd erg lekker in de zomer!!

Wat is je favoriete zomerdrankje?

Op een warme zomeravond kan ik genieten van zelfgemaakte sangria. Helaas mag ik dat op dit moment ook niet hebben. Maar wat ik ook erg lekker vind en wel mag hebben is een zelf bedacht drankje. Zeker de moeite waard om te proberen. Je neemt een longdrink glas, 2 ijsklontjes erin, je vult het tot de helft met bitterlemon en vult dit aan met jus d’orange. Echt heerlijk verfrissend!

Wat mag er in de zomer niet ontbreken in je kledingkast?

Jurkje en denimshorts! Heerlijk blote benen. En natuurlijk slippers.. Lekker luchten die teentjes.

Mijn favoriete zomerhit?

Een specifieke zomerhit heb ik niet. Al vind ik het nummer Sofia van Alvaro Soler wel erg fijn hoor!

Op een terras of lekker in de tuin zitten?

Ik kan erg genieten van een terras, lekker hapje en drankje erbij. Maar achterthuis de kindjes zien plonsen met water is ook genieten hoor. Muziekje erbij, blaadje erbij heerlijk! Als dat geen i love the summer gevoel is weet ik het niet meer hoor.

Zwemmen of zonnen?

Ik heb een hekel aan zwemmen, ja echt! Op vakantie spring ik ook alleen in t zwembad om even een verfrissende duik te nemen. Dus doe mij maar zonnen.

Strand of zwembad?

Ik vind het strand heerlijk! Lekker om je heen kijken. Af en toe een keer de zee in en weer lekker zonnen op het bedje.

Hoe is je make-up look in de zomer?

Weinig make-up. Eyeliner, mascara, en een lipglosje dat is het dan wel. Hoe moet ik anders bruin worden?

Mijn favoriete ijsje is:

Ken je het snickersijsje? Heerlijk. Als het in de aanbieding is sla ik het volop in en kan ik weer even vooruit. Verslaving hoor! Love the summer!

Do you love the summer?

 

Liefs Madelon

 

 

 

 

 

28 thoughts on “Love the summer tag

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.