Review | Maak Maartje Beter

Ook al is mijn kleine meid nog maar twee jaar, mijn lieve Leia is een ontzettend lieve poppenmama. Het is ontzettend vertederend om te zien hoe ze zich heeft ontfermt over Maak Maartje Beter sinds zij bij ons in getrokken:

Over Maak Maartje Beter

Met deze lieve speelset van Vtech Little Love heeft je kindje urenlang speelplezier. Maartje vind het heel erg leuk om met je te kletsen en ze zingt ook erg leuke liedjes. Ze heeft alleen soms wat last van kwaaltjes, je moet daarom goed naar Maak Maartje Beter luisteren en haar verzorgen met de zes interactieve accessoires. Zo kun je haar temperatuur opnemen wanneer ze koorts heeft, naar haar hartje luisteren met de stethoscoop en haar oortjes inspecteren wanneer ze oorpijn heeft. 

vtech maak maartje beter review

vtech maak maartje beter review

Mijn dochter de poppenmama

Sinds de komst van Maartje heeft Leia een ware omslag gemaakt. Ze is een echte lieve kleine dokterende poppenmama. Ze legt maartje in het mooie houten poppenbedje van stipjes en ruitjes en leest haar vervolgens voor in haar eigen lieve schattige taaltje (video staat wel op mijn instagram account, mocht je het willen zien, zoooooo lief!)

vtech maak maartje beter review

Online onderzoekscentrum

Je kunt Maak Maartje Beter overigens ook koppelen aan het online onderzoekscentrum van VTech, hiermee kun je haar personaliseren zodat je naam, verjaardag en dagelijkse ritme kan onthouden. Super leuk!

Interactieve accessoires:

Met de interactieve accessoires set meet je de temperatuur met de thermometer, maak je haar beter met een spuitje, luister je naar het hartje met een stethoscoop. Met het verbandje voor Maartjes been of arm plak je de wondjes af en met het medicijnen drankje met lepeltje maak je Maartje weer helemaal de oude. Of je drinkt het zelf op, zoals Leia deed haha!

vtech maak maartje beter review vtech maak maartje beter review

Conclusie

Ik vind Maak Maartje Beter een absolute aanwinst voor alle kleine mama’s en papa’s in de dop. Eerlijk is eerlijk, er zijn genoeg stoere jongens die ook heel goed voor een pop kunnen zorgen en dit hartstikke leuk vinden. Wat de pop vooral erg leuk maakt is dat je haar kunt koppelen aan het online onderzoekscentrum van VTech en kunt dus personaliseren. Op die manier weet Maartje niet alleen je naam, maar ook je verjaardag en dagelijkse ritme. 

vtech maak maartje beter review Peuter outfit vingino

vtech maak maartje beter review

Verkrijgbaar bij o.a. bol.com voor €45,-

Heb jij thuis ook zo’n lieve poppen mama of papa? Dan is deze review van Hatchimals wellicht een leuke!

3 thoughts on “Review | Maak Maartje Beter

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.