Max and More Illuminating Faceprimer | Review

Snuffelen door de action vind ik altijd wel uitstapje op zichzelf, daarnaast koop ik echt ALTIJD wel iets. Dit keer stuitte ik op de faceprimers van Max and More. Voor een prijsje van €1,99 is het altijd even de moeite waard om het uit te proberen. Vandaag dus een review van de Max and More Illuminating Faceprimer

Max & More Faceprimers, 3 soorten verkrijgbaar:
  • De illuminating face primer; (wit)
  • De concealing face primer (roze)
  • De controlling face primer (groen)
De verpakking:

Nou staat Max and More erom bekend dat de verpakkingen echt waardeloos zijn, gezien de lage prijs van dit merk is dat misschien wel logisch.. Maar dan nog.. Denk bijvoorbeeld aan Essences of Catrice, ook low-budget merken, maar deze verpakkingen vind ik altijd wel goed en netjes. Zelf kocht ik de Max and More Illuminating Faceprimer, de witte dus, voor €1,99. Deze zorgt ervoor dat je huid er wat frisser uitziet. Je kunt hem dus eigenlijk ook zonder foundation gebruiken. Ik moet zeggen, de verpakking is netjes. Een mooie pompflacon van glas, maar de dop stelt daarentegen niet zo super veel voor, die is gemaakt van plastic en ik denk dat als je hem laat vallen hij snel zal barsten, ook zit de dop erg losjes.

Max and More Illuminating Faceprimer

Het gebruik

Het pompje is erg handig om te gebruiken, zo’n 2 a 3 pompjes is voldoende. Het is dikke witte gel-achtige substantie die vervolgens makkelijk uitsmeert. Ik moet wel zeggen dat je er echt een glim kop van krijgt, helaas heb ik dit niet goed kunnen vast leggen op de foto. Max & More adviseert om het product 10-15 minuten te laten intrekken voor je je foundation op brengt. Persoonlijk vind ik dit echt te lang. Wanneer ik bezig met mijn makeup wil ik in één stuk door kunnen gaan. Maar goed ik heb het advies opgevolgd om zo de beste review voor jullie te schrijven en ben ondertussen mijn haar gaan doen. Wat ik vervelend vind aan deze primer is dat hij plakkerig aanvoelt op je huid, na het insmeren ben ik meteen mijn handen gaan wassen. Maar toen ik mijn gezicht weer aanraakte had ik dus weer plak handen.. Jammer..

Wel moet ik zeggen dat de primer verder zijn werk wel goed doet qua houdbaarheid van je make-up. Mijn make-up is gedurende de avond goed blijven zitten en vertoonde geen uitlopers.

Max and More Illuminating Faceprimer
Links zonder primer, rechts met primer – foto dateert nog van de zomer
De ingrediëntenlijst

Aqua, Cyclopentasiloxane, Propylene glycol, C9-11 isoparaffin, C10-13 isoparaffin, Nonane, C10-13 isoparaffin, C13-16 isoparaffin, Glycerin, Dimethicone, Phenyl silsesquioxane, Phenyl bis-silsesquioxane crosspolymer, Bis-phenylpropyl, dimethicone, propylparaben

Kan ook nog het volgende bevatten: Titanium dioxide, Isopropyl titanium triisostearate, CI 77491, CI 77492, CI 42090, CI 45410

Eind oordeel

+ Make-up blijft goed zitten
+ Mooie flacon van glas
+ Goede prijs

– Plakt
– Lange inwerktijd
– Plastic dop die losjes zit en (denk ik) makkelijk stuk gaat

Q: Heb jij de Max and More Illuminating Faceprimer al geprobeerd? Wat vind je ervan?

4 thoughts on “Max and More Illuminating Faceprimer | Review

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.