Weekly Ambitions #2 : Terror Leia en zomertijd

Het is weer tijd voor een nieuwe Weekly Ambitions waarin ik jullie kijkje geef ‘achter de schermen’ en per week een doel stel en terug kom op de vorige. 

Woensdag

Allereerst wil ik jullie even bedanken voor de lieve felicitaties die ik heb gekregen omdat ik een nieuwe baan heb. Echt super lief!! De woensdag begint lekker vroeg en vlak voor ik Leia naar het kinderdagverblijf wil brengen komt de DHL-man langs om een pakket te brengen. Het is de loopfiets die ik bij een blogvriendin/collega heb gewonnen voor Leia. Lieve Bianca, super bedankt! Hij is echt gaaf!! Ik kan helaas het pakket niet meteen openen omdat ik dus Leia naar de opvang moet brengen en vervolgens een bus moet halen omdat ik moet werken. Vandaag begin ik aan mijn doel die ik in mijn vorige post stelde en dus draag ik hakken naar mijn werk. Bij thuiskomst krijg ik een verassing van Leia, wat een super schattig knutseltje heeft ze gemaakt op de opvang!

Weekly Ambitions

Weekly Ambitions
ik mag wel eens stofzuigen haha!
Donderdag

Een vrije dag met Leia, wat een heerlijkheid. We spelen gezellig samen met Duplo en ‘s middags moet ik nog even langs een afspraak. Ik hou me weer aan mijn doel en trek weer hakken aan. Ik voel me vrouwelijker op de een of andere manier. Leia’s haar begint echt te groeien en de haarbandjes staan haar ook steeds leuker, t is geen paasei meer met een strikje erom haha! Verder ga ik nog even langs de action om wat kleine dingetjes te halen en koop ik een paar paastakken.

Weekly Ambitions

Weekly Ambitions

Weekly Ambitions

Vrijdag

Leia heeft een terrordag ofzo, ze brult alles bij elkaar en na haar ochtend slaapje betrap ik haar erop dat ze een stuk behang heeft losgescheurd op d’r slaapkamer. Niet heel veel later beneden, in een moment van onoplettendheid, heeft 2 nieuwe lipsticks te pakken gekregen die ik had gekocht voor een moederdag beauty swap en voor een winactie hier voor jullie. Sorry ladies, feestje gaat niet door. Het resultaat was dat ze dus aan het happen was en alles, maar dan ook alles zat eronder. TerrorLeia lijkt me een prima bijnaam voor vandaag. Ik probeer iets nieuws uit met mijn make-up en ‘s middags moet ik werken.

Weekly Ambitions

Weekly Ambitions

Weekly Ambitions

Zaterdag

Workday! Ik werk van 9.00 tot 18.00 uur en na afloop ben ik echt gaar, zo gaar dat wanneer ik in de bus stap, ik er pas na een half uur achterkom dat ik in de verkeerde bus (zelfde busnummer) ben gestapt. Shit! typisch iets voor mij. In plaats van dat ik in Almelo zit, zit ik ergens in Goor en uiteindelijk ben ik pas rond 20.00 uur thuis. Ik was zo moe dat ik rond 21.00 uur al in slaap ben gevallen op de bank.

Weekly Ambitions

Zondag

Fijne Pasen!! De klok is een uur terug en ik kan het echt merken aan Leia’s humeur, damn girl you are cranky! Vandaag zijn we laid back en doen we eigenlijk niet heel erg veel bijzonders behalve lekker eten, relaxen en nog meer lekker eten want de snackbar 2 deuren verder wil dat wij, als echte Groningers, de eierbal ff komen voor proeven voor ze hem in de schappen leggen. Een eierbal is echte Groningse specialiteit en is niets minder dan een ei met daaromheen een krokant laagje zoals een kroket en van binnen wat kerrie ragout. Echt super lekker!! Ik ben alleen zo dom geweest om geen foto te maken, sorry!

Maandag

Vandaag een relaxt dagje, want leia is de hele nacht wakker geweest. Die zomertijd aaaaaargh! Hele ritme weg. We gaan nog even met Leia naar de speeltuin en ik krul de haren van de buurmeisjes

 

weekly ambitions

weekly ambitions

Dinsdag

Ik werk wat aan m’n blog, want aankomend weekend staat er weer een winweekend gepland, houdt de site dus in de gaten want het zijn weer erg leuke dingetjes! Weer een slechte nacht, dus ik ben bekaf. We hebben wat belangrijke afspraken staan en een fotoshoot met Leia waar ze totaal geen zin in had. We hebben d’r lekker vroeg op bed gedaan

weekly ambitions

Weekly Ambitions doel van vorige week:

Ik wilde minimaal 3 dagen op hakken lopen de afgelopen week en dat is me gelukt! Op donderdag en vrijdag heb ik ankle boots gedragen en in het weekend heb ik ze ook een paar uurtjes uit de kast getrokken. Dit moet ik probeer vol te houden want het is natuurlijk zonde om al die mooie hakken te laten verstoffen..

Weekly Ambitions doel voor aankomende week:

My weekly ambitions doel voor de aankomende week is een week lang geen A-merken kopen. Ik ben al een tijdje aan het kijken hoe wij kunnen besparen op bepaalde dingen en ik moet ook bekennen dat ik de A-merken eigenlijk, bijna, altijd in de aanbieding koop, behalve cola, want manlief drinkt alleen maar Coca Cola. Hier wil ik dus verandering in brengen en dus stel ik de doel om deze week geen A-merken te kopen. Ik ben benieuwd of het ons gaat lukken!

Wat heb jij de afgelopen week uitgespookt en wat vind je van mijn nieuwe doel? Haal jij ook altijd A-merken of boeit het jou niet zo? Laat je het weten in de reacties hieronder?

2 thoughts on “Weekly Ambitions #2 : Terror Leia en zomertijd

  • ooh zonder die lipsticks haha ach het is ook zo spannend al die nieuwe dingen dat moet je als kind aanraken en voelen… die maffe foto van je is echt ergg haha moi wat een neus heb je daar. leia groeit hard hoor pff…

  • A merken boeien me niet zo, maar ivm mijn “dieet” moet ik nu helaas wel vaak wat duurdere producten kopen. Beetje jammer… Enne, vaker hakken aantrekken is een goed plan, ga ik ook proberen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.