Melissa | Creabea door de bocht

Ik mocht me even helemaal laten gaan! De tante van mijn man ging trouwen en aangezien ze in het buitenland wonen hadden ze de familie gevraagd om ze te helpen met de voorbereidingen. De ideeën borrelde langzaam naar boven, daar komt ze hoor, creabea door de bocht

Creabea door de bocht

Na een family meeting had ik me uit enthousiasme uiteraard weer veel te veel op mn hals gehaald. Ik heb dan wel geen baan, maar ik zit niet de hele dag uit mijn neus te vreten zeg maar. Maar ik mocht wel weer even lekker creabea bezig zijn. En ook al vind ik het wel spannend om dingen te maken voor andere, vind ik het wel erg leuk om te doen.

Decoratie

De meeste mensen kennen die app wel, Pinterest. Ik probeer deze app zoveel mogelijk te vermijden omdat ik er compleet in verdwaal.. maar dit was wel een mooi excuus om weer eens rond te kijken. Tijdens de meeting hebben we wat steekwoorden laten vallen die het koppel omschrijven. Waaronder: natuur, landelijk, basic. Nou hier kan ik wel wat mee! Een beetje van mezelf, een beetje van mijn moeder en een beetje van de Action.

Zie hier het resultaat:

creabea

Taart

Mijn schoonmoeder kan fantastisch lekkere taarten maken! Aan mij de taak deze te versieren, ik heb dit ooit honderd jaar geleden een keer gedaan.. Maar met zoveel zelfvertrouwen als ik heb..ahum.. dacht ik: ik kan dit! Lekker kleien met marsepein na het bekijken van een stuk of tig tutorials over hoe je zo’n roos maakt.

Oké het is geen professioneel gemaakte decoratie maar hij is best leuk gelukt. Wat nog belangrijker is, hij was super lekker met drie lagen red velvet taart.

creabea

Cadeau nr 1

Het leek mij een super leuk idee om op de dag zelf met een polaroid camera foto’s te maken en deze gelijk in een fotoboek te plakken. Gelijk een goed excuus om onszelf een polaroidcamera cadeau te doen voor de kerst. De gasten mochten dan zelf ook foto’s maken en de pagina versieren met stempels, stickers en gekleurde tape. Het idee werd ontzettend leuk opgepakt door de gasten en het bruidspaar is naar huis gegaan met een leuk gedecoreerd fotoalbum.

Cadeau nr 2

Cadeau nr2 en tevens ook wel het pronkstuk al zeg ik het zelf. Tijdens die bovengenoemde family meeting werd er tegen het einde heel enthousiast gepraat door twee mannen. Iets over een plank hout en een leuke tekst, gevolgd door: oh dat kan Melissa wel doen! Huh sorry wat kan ik doen?

Er werd een homp hout uit een garage geplukt waarop ik een oud Keltische tekst mocht maken. Eerst dacht ik dit met verf te gaan doen, alleen bedacht ik mij dat het veel mooier zou staan om dit te branden. Echter de stank die er af kwam was niet te hachelen dus was ik gedoemd om dit staand onder de afzuigkap te doen. Maar het resultaat mag er wezen, en het bruidspaar was er heel erg blij mee! Nog geen flauw idee hoe we het in Schotland gaan krijgen maar dat is bijzaak.

One thought on “Melissa | Creabea door de bocht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.