Mijn marktplaats frustraties

Om nog even lekker in de frustratie te blijven hangen heb ik er nog een voor jullie. Marktplaats, een fantastische uitvinding waar je je zooi op zet en dan kan een ander het kopen en daarmee z’n eigen zooi aanvullen. Vooral in de vakanties schieten de advertenties de grond uit. Niemand gaat meer op vakantie maar in plaats daarvan gaan ze de zolder/schuur opruimen.

De Marktplaats frustraties beginnen in de garage

Zo ook wij. Het was tijd om wat spullen te lozen om meer ruimte te krijgen in de garage. Alles wat te goed is om weg te gooien zetten wij op marktplaats. De eerste twee dagen kijk je obsessief of je advertentie wel bekeken wordt. Yes er zijn zelfs mensen die mijn troep opslaan. Nu nog kopen jongens.

Suffe biedingen

Okee ik begrijp dat het tweedehands spul is maar als ik erbij zet: zo goed als nieuw, prijs €80,- zit ik echt niet te wachten op een bod van 20 Euro. Als ik een goede sociale dag heb wil ik nog wel eens reageren dat dit bedrag echt veel te weinig is. (Ben je nou helemaal bedonderd…;)) Anders negeer ik het bericht gewoon kei hard hoe blij ik ook ben dat er een levende ziel reageert op mijn zooi.

Geen reacties

Dan doe je een super leuk bod, uit enthousiasme reageer ik gelijk dat we akkoord gaan. Yes verkocht denk ik dan. Kom maar door met die centjes! Mama heeft een nieuwe broek nodig.. Vervolgens komt er gewoon geen reactie meer uit die mensen. EN IK KAN ZIEN DAT JE HET GELEZEN HEBT JA! Door die Whatsappachtige groene vinkjes kunnen we dat nu zien. Let the stalking begin!

-Hallo?
-Graag uw reactie op bovenstaande.
-Bent u nog geïnteresseerd
-DAN NIET JOH! verkoop ik het toch lekker aan die 130 andere geïnteresseerde…

Na een aantal dagen krijg je een twijfelachtig berichtje terug dat ze het eigenlijk niet op kunnen komen halen. Doe dan geen bod muts. Ik ga die sidetable ook niet op de post doen he?!

Positieve afsluiting

Gelukkig zijn er ook een heleboel mensen die super snel reageren op Marktplaats, betalen en de spullen op komen halen!

Wat is jullie ervaring met de marktplaats klant?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.