Mijn onhaalbare Ikea wensenlijst

Vrij recentelijk is de dikke Ikea catalogus weer op de mat gevallen. Met een harde klap op de deur mat terwijl ik lag te tukken. En bedankt meneer de postbode. Tijd om met een kop thee op de bank die dikke gids door te bladeren, even kijken wat we allemaal niet willen kopen. Maar op een of andere manier kunnen ze het zulke mooie plaatjes maken dat je het gewoon wilt hebben al is het alleen al vanwege die grappige namen. Daarnaast hebben we er helemaal geen ruimte voor nieuwe dingen en sommige dingen passen eigenlijk helemaal niet bij onze style.

Hieronder mijn onhaalbare ikea wensenlijst.

1# Grönadal

De wattes? ja de Grönadal, een leuke schommelstoel met een rietachtige look.  Dat samen met het stalen frame krijgt de stoel een stoer uiterlijk. Het is vooral het romantische idee die het voor mij doet. Knus op je schommelstoel met een lekker dekentje en een kopje thee. Los van het feit dat hij er heel leuk uit ziet, wanneer ga je eigenlijk nou echt op een schommelstoel zitten?

2# Raskog trolley

In 4 mooie rustige kleuren verkrijgbaar en je kunt er echt zo goed als alles in bewaren. Hij ziet er stoer en robuust uit De midden plank kun je in hoogte verstellen waardoor je er ook hogere dingen in kunt opbergen. In mijn gedachte heb ik er al 4 vol gepropt met spullen. Zo ongeveer in elke kamer kan ik er wel wat voor verzinnen. Eigenlijk dus helemaal niet zo’n onhaalbare wens.

3# Sillerup vloerkleed

Een hysterisch groot zwart en wit vloerkleed. Nou is een vloerkleed om meerdere redenen bij ons geen goed idee. Vanwege eventuele kattennagels dan wel braaksel. Een knoeiend kind en een hond die regelmatig voor de lol in de sloot springt. Daarnaast past dit totaaaal niet bij onze smaak maar ik vind het wel super gedurfd als je zo’n eyecatcher.

4# Dat kleine bijzettafeltje

Oke klein frustratie puntje. Ik zie op een groot deel van de overzichtsfoto’s een heel leuk bijzettafeltje staan. Ik heb alleen nog steeds niet kunnen ontdekken hoe die heet. Wel heb ik hem al in een heleboel kleuren gespot, van geel tot neutrale hout kleur. Het is een simpel tafeltje om te zien waar je gewoon wat leuks decoratiefs op kunt zetten. Of voor naast de bank voor je kop thee en een Ikea gids.

Heb jij een onhaalbare ikea wensenlijst?

Liefs Melissa

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.