Moederdag Outfit met luxe cadeautips

Hoewel ik op zondag meestal in mijn joggingsbroek rond loop te stinken, wil ik met speciale gelegenheden zoals o.a. Moederdag nog wel even wat leuks uit de kast trekken. Dus hup, hakken aan, make-upje erop en je mooiste accessoires uit de kast. Dit is mijn moederdag outfit dit jaar:

Moederdag Outfit:

Zoals ik al zei, meestal doen wij hier op zondag helemaal niets en banjer ik de hele dag rond in mijn huiskloffie. Lekker comfortabel. Met speciale uitjes of gelegenheden zoals Moederdag, verjaardagen, en andere feestdagen wil ik nog wel even mijn best doen en haal ik mijn mooiste accessoires uit de kast. De unboxing video van mijn Moederdag cadeau’s van Brandfield vind je hier.

Laten we beginnen met de jeans. Mijn favoriet! Ik heb  dit exemplaar inmiddels in drie verschillende kleuren. Deze lichte wassing, een donkere wassing en een grijze variant. Nu de zwarte nog haha! Dit enkelbroekje van ONLY is echt fantastisch. Hij heeft een highwaist en sluit perfect aan. De ritjes aan de zijkanten bij de enkels, maken hem wat stoerder. Precies waar ik van houd. Dit model heet de Kendell Jeans.

De lange witte blouse is van Pieces en draag ik echt ontzettend vaak, vooral samen met deze zachtroze blazer van Vila. Om het af te maken draag ik mijn nude pumps van de Primark erbij. Dikke stiletto hakken, waar ik voor heb moeten oefenen om erop te kunnen blijven staan. Maar hey, dan heb je ook wat! Ik heb overigens echt m’n best gedaan op de foto’s, samen met manlief. Maar ik ben nou eenmaal geen top model haha! Ik bespaar jullie nu nog even de bloopers, misschien maak ik daar binnenkort wel een los blogje van haha!!

 

Moederdag Outfit: Accessoires + Cadeautips

Het weer begint weer aangenaam te worden en het zonnetje schijnt gelukkig steeds vaker. Tijd voor een mooie goede nieuwe zonnebril. Dit exemplaar van RALPH by Ralph Lauren is echt een beauty! Mooie ronde glazen met UV-400 bescherming. Ideaal bij mijn bolle kop, want hij oogt meteen iets slanker. Jeej! Mocht je nog een mooi Moederdag cadeau zoeken, dan is dit zeker een aanrader! Is eens wat anders als een plantje of een zeepje en hij heeft een hoog diva gehalte als je het mij vraagt.Nog een mooi item om cadeau te geven is deze fantastische horloge van Cluse. Een tijdloos model en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Een prachtig klokje met mineraalglas.

De creme de la creme is echt mijn tas van Valentino. Ik had deze al een tijdje op wishlist staan omdat hij gewoon elegantie uitstraalt. De perfecte tas voor een mama met ambitie, een totebag met mooie gouden afwerkingen en voldoende ruimte voor een planner, een iPad of een laptop. Heb jij een luxe poes mama? Dan MOET je deze gewoon cadeau doen aan haar met Moederdag en anders d’r verjaardag. Wedden dat ze een dansje met je doet én je een knuffelkus van d’r krijgt?! Je kan nooit meer iets fout doen na zo’n gaaf cadeau! #bettersafethansorry haha!

Natuurlijk kun je bij Brandfield nog veel meer leuks kopen. Het is één van mijn meest favoriete winkeltjes in mijn geboorteplaats, Groningen. Dus ben je eens in de buurt, neem dan even een kijkje. En zoek je nog inspiratie voor Moederdag? Dan weet ik zeker dat je bij hen kunt slagen, ik ben er ook geslaagd voor mijn mama, maar daar kan ik natuurlijk niet te veel over kwijt, want ze leest ALLES, dus dan is de verassing weg hah!

Heb jij je moederdag outfit al klaar liggen?

30 thoughts on “Moederdag Outfit met luxe cadeautips

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.