MOM Update | De liefde vieren, beauty shoppings & Blogger by Nature event

Een week vol liefde, lekker eten, shoppen, ladders en het Blogger by Nature event. 

MOM Update #4

MA weekly was niet echt een succes naam trouwens haha, het deed mensen denken aan ma Flodder en dat is niet echt iets wat wij willen uitstralen natuurlijk. We eten hier geen blikken hondenvoer en roken absoluut geen sigaren haha! Een vriendinnetje appte dat MOM Weekly wel tof klonk, Momambition Weekly was gewoon te lang, maar eerlijk gezegt vraag ik me echt af of jullie weekoverzichten echt zo spannend vinden? Ik merk dat ik er behoorlijk wat uurtjes in gooi om zo’n overzicht te maken, maar het voelt ook heel verplicht ofzo? En dat verplichte wil ik juist vermijden. Ik heb enorm veel plezier in het bloggen, zolang het maar vrijblijvend is. Komt er een dagje niets online, dan heb ik nog een geweldig team die ook ontzettend mooie verhalen publiceert. Dat is het hele doel achter een magazine toch?

Ik dacht ik ga dus voor de MOM Update. Een ongedwongen klets sessie, op niet zulke vaste dagen of tijdstippen. Er zijn namelijk zat dagen waarin ik geen reet uitvoer, ja oke ik werk. Maar dat is toch heulmaal niet interresant om te vertellen? Ik bedoel.. Dan zou het bijvoorbeeld zo zijn: Maandag : gewerkt, dinsdag: na het douchen, wezen werken, eten, slapen. Woensdag Herhaling van gisteren.. Etc etc etc.. Je snapt wel waar ik op doel toch? Voor deze week gooi ik er toch een overzichtelijke week in omdat ik deze week toch best wel veel te vertellen heb, maar in een volgende update ga ik niet meer van dag tot dag lopen uittypen denk ik. Tenzijn jullie natuurlijk heeeeeel hard beginnen te schreeuwen en zeggen hej, jij daar, doe es normaal en schrijf dat weekoverzicht gewoon! Kijk, dan is het een ander verhaal….

Maandag

Leia en ik genieten van het heerlijke weer in de tuin en dat betekend lekker veel fruit en springen op het springkussen. Tijdens haar middagslaapje verricht ik nog wat werk en wanneer man thuis komt gaan we voor heeeeeeel veeeel hapjes i.p.v. avondeten. We hadden zo ontzettend veel over van de verjaardag en aangezien het toch ons jubileum was, was dit ook prima. Dus de poef fungeerde als hapjes tafel en met man naast mij en Leia tussen mijn benen hebben we heerlijk zitten smikkelen en keken we samen een film. Animals United, mooie film trouwens, die kinderen meteen bewust maakt van klimaatverandering.

Dinsdag

We worden ons bed uitgebrand, al heel vroeg is het super warm op onze slaapkamer. Man vertrekt naar werk en ik maak mij en Leia klaar. Rond half 9 breng ik haar naar het KDV en geef de leidsters een halve taart aangezien we die ook over hadden. Daarna loop ik door naar de supermarkt, doe wat boodschappen en breng een pakket weg. Eenmaal thuis doe ik eerst het huishouden en daarna slinger ik de pc meteen aan om lekker aan het werk te gaan. In de Zon! Wat jongens wat is het toch warm. Eerlijk gezegd was het mij té warm, dus ik vluchtte al snel naar binnen, verkoeling!

Woensdag

Leia zingt ons vrolijk wakker, ik kan daar echt zo van genieten! Vandaag mogen man en ik samen een dagje op pad. Leia is vrijdag met mijn verjaardag niet naar het kdv geweest dus die dag hebben we geruild met vandaag zodat we een keer met z’n tweetjes weg konden. Onder het mom van ons jubileum vieren. Nu werkt het weer een beetje tegen. Het is broeierig en somber buiten maar volgens buienradar gaat het pas in de middag regenen. We hebben dus niet echt een plan en pakken de trein richting Enschede en ja hoor, daar zijn de eerste regendruppels al. Man in korte broek, geen jas. Juist, goede combi. We beginnen aan ons avontuur bij de La Place en bulken daar een flink ontbijt weg om vervolgens toch maar een plu te halen bij de Kruidvat. Lekker romantisch samen in de regen onder een pluutje, lief toch? Daar haal ik ook nog even een wimper serum, want mijn wimpers zijn helaas wel wat korter geworden door de wimperextensions en ik hoop het hiermee wat te kunnen fixen. Ik zal zorgen voor een uitgebreide review binnenkort, mochten jullie dit leuk vinden?

Hierna gaan we door naar ICI Paris. Ik heb met mijn verjaardag een bon gekregen en ik heb al een product op het oog die ik graag eens zou willen testen. Ik heb om mij heen heel veel goede verhalen gehoord over de Foundations van Chanel en zoals jullie weten is de mascara van dit merk mijn favoriet, dus ik waag het erop. Na wat vriendelijk advies hebben we een kleur bepaald en binnen 10 minuten sta ik weer buiten. Ook hiervan een review doen? Misschien een Battle artikel? Ik gebruik nu namelijk een liquid van Catrice..  Misschien leuk om de budget vs merk te doen? Laat maar weten, dan ga ik ermee aan de slag voor jullie. Ik wil überhaupt weer wat meer met mode en beauty gaan doen, vinden jullie dat leuk om te lezen? Lijkt mij een leuke afwisseling zo tussen de mama artikelen door?

https://www.instagram.com/p/BYbgRDeHYKC/?taken-by=momambition.nl

Ondanks dat het totaal niet de planning is, loopt de dag uit tot een winkel dag. Maar dit keer relaxed. Niet opgejaagd. Want zo voelen wij ons vaak als we met Leia de stad in gaan. Overal aanzitten, miepen, zeuren, ja vooral zeuren, want mevrouw vind alles mooi en wil alles hebben. Nu word ik meestal opgejaagd door hem, omdat hij er niet zo goed tegen kan en zich snel geneert als Leia een beetje begint tegen te spartelen. Ik doe er niet meer zo moeilijk om. Gaat ze op de grond liggen omdat ze haar zin niet krijgt? Oke, doei Leia! En ik loop weg (uiteraard met haar alsnog in mijn vizier) en moet je eens kijken hoe snel ze achter me aanrent en sorry zegt. Nee dit was fijn. Ook man zei het en ik kon het ook heel erg aan hem merken. Hij was relaxed, los en het was gewoon super gezellig. Meneer is verwend met een nieuwe garderobe en dat was ook echt nodig. Zelf ging ik voor een nieuwe zwarte, lange blazer van Zara. Ik heb hem ook in het rood en hij zit zoooooooo lekker dat ik hem dan ook in andere kleuren wil. Zo ben ik.

We delen samen een vers patatje uit puntzak en die was heuuuurlijk. Komen er vervolgens achter dat man, na het omkleden in de Zara, een of andere vage poepvlek op z’n reet heeft… Serieus hoe dan? Hij had die broek net 10 minuten aan….

En tegen 15.00 uur gaan we weer richting de trein. Het is goed zo en we willen weer knuffelen met ons meisje. Omdat we de dag nog wel gezellig willen verder vieren haal ik Leia op en zorgt Man voor het eten. Tapas. My Favourite. Vooral nacho’s mensen, daar mag je me voor wakker maken. Heuuuurlak! Ondertussen kijken we weer samen een film, ook weer zo’n geniet momentje. Dit keer Race naar de Maan, want ja ik woon toch samen met 2 maanfanaten en eerlijk is  eerlijk, het is een toffe film. Op Netflix uiteraard.

blogger by nature mom weekly

Hierdoor komt Leia wat later op bed dan normaal, 20.00 uur in plaats van 19.00 uur. Heus niet erg voor een keer. In plaats van te blijven hangen voor Netflix pak ik mijn Kobo erbij want ik heb een nieuw boek te lezen.. The subtle art of not giving a fuck. Net wat voor mij, want in het verleden was ik echt een enorme people pleaser. Het wordt al steeds minder, met behulp van mijn lieftallige wederhelft, en dat voelt ontzettend bevrijdend. Ik hoop dat dit boek mij nog meer handvaten kan geven. Het inspireerde mij in elk geval wel om deze foto te maken:

Mochten jullie het overigens nog niet weten…. InteriorQueen is mijn nieuwe project. Een Online woon scrapbook met allerlei inspiratie beelden, artikelen, woontrends en tips op gebied van interieur, styling en design waar ik helemaal blij en gelukkig van word. Ik heb een groot liefde voor interieur en ben zelf altijd aan het schuiven, veranderen, verven en opknappen. En zo werd dit nieuwe platform dan ook geboren. Dus mocht je het tof vinden, neem dan even een kijken op de website, volg het instagramaccount of de facebookpagina én geef uiteraard je feedback. Ik ben oprecht benieuwd wat jullie van dit platform vinden.

Donderdag

Wat een poep weer mensen. Ik vind dit echt nieeeeet leuk. Ik wilde vandaag lekker gaan ontbijten bij de Hema met onze dame, maar aangezien ik alles nog steeds lopend doe, heb ik geen zin in een nat pak. Ik hoop wel dat het nog opklaart want er moeten nog wat dingen opgehaald worden. Omdat Leia gisteren wat later op bed kwam, slaapt ze lekker uit, terwijl ik om 8 uur al achter de pc zit, hoor ik haar voetjes tippelen om 09.00 uur. Toch een uurtje productief kunnen zijn zonder haar ermee lastig te vallen. Vanaf nu is de dag voor haar en aangezien het druilerig weer is, pakken we de Duplo dozen uit de kast en kiepen hem om. Uuuuuuren hebben we zitten spelen en bouwen.

Vrijdag

Leia mag weer naar het kinderdagverblijf. Nadat ik haar heb weggebracht en boodschappen heb gedaan, ga ik als een malle te keer op mijn toetsenbord. Er moet gewerkt worden. Daarnaast zet ik nog een toffe winactie online op Facebook in samenwerking met Flawlash waarbij ik een set wimperextensions mag weggeven aan mijn volgers. Wel even meedoen he?! Verder ontvang ik een pakket van Alecto. We mogen een babyfoon met camera uittesten en zijn stiekem best wel nieuwsgierig wat Leia uitvreet als we haar niet kunnen zien boven, dus dat wordt ff de handleiding doornemen en alles op zijn plek zetten. De volledige review van deze handige mama gadget lezen jullie uiteraard op later moment, wanneer we het volledig hebben uitgetest. Ik ga lekker op tijd liggen, want de volgende dag moet mijn brein als spons fungeren op het Blogger by Nature event en heeeeeeeel veeeeel informatie opzuigen! Wekker status? 05:45 -_- Please kill me now….

https://www.instagram.com/p/BYgAkgcHPhz/?taken-by=momambition.nl

Zaterdag : Blogger by Nature

Oh jongens wat gaat die wekker toch vroeg -_-. Ik snooze nog even een paar keer maar om kwart over 6 sta ik naast m’n bed. Stap onder de douche, doe mijn make-up, haar in de krul en loop om kwart over 7 naar het station. Vandaag staat in het teken van mezelf en mijn bedrijf verbreden en kennis vergaren op het Blogger by Nature Event. Op station Amersfoort haal ik uiteraard mijn favoriete ijskoffie met hazelnoot bij de Starbucks en vervolgens stap ik de bus in. Daar wordt mij nog even de liefde verklaard door de gezellig buschauffeur en ja hoor, ik wel weer. Stap verkeerd uit en moet welgeteld een kwartier lopen door een villa wijk. Op zich geen straf, het is namelijk prachtig weer.

Van 09.30 tot 17.00 wordt tijdens het Blogger by Nature event, mijn brein volgestouwd met allerlei informatie over SEO, Instagram Marketing, Online advertising en verder netwerk ik erop los met collega’s en mooie bedrijven en merken. Wat heb ik overigens heerlijk gegeten in het Stay Okay in Soest. Een goed verzorgde Biologische lunch, die ook wel nodig was, want wanneer je zoveel informatie naar je toe gegooid krijgt, heb je gewoon een bult met energie nodig. We worden verwend wel toffe goodies, waarvan ik één goodiebag in het speciaal echt in het zonnetje wil zetten. Alpha Communications gaf ons namelijk een “groene bag” gevuld met twee prachtige planten, bloembollen, pokon kegels en een schep van Gardena. Hét merk onder het tuingereedschap. Ik heb sinds ik dit jaar ben begonnen met de AH moestuintjes, blijkbaar ergens mijn diepgewortelde groene vingers weten te vinden, want wat beleef ik een plezier aan planten en bloemen. Ik ben een jungle hoekje aan het creëren in huis en deze twee plantjes krijgen een mooi ere plaatsje in het hoekje. Joost, bedankt! Je bent een topper!

Aan het einde van de dag ben ik helemaal munt en heb ik panty vol ladders.. Of een ladder vol panty? Joyce van Mamakletst is zo lief om mij af te zetten bij het station in Amersfoort. Daar bunker ik nog ff een patatje en een burger van de Smullers naar binnen om vervolgens mijn trein te halen. Aangezien ik inmiddels een Weekend Vrij abonnement op de trein heb genomen, reis ik decadent eerste klas. Heerlijk! Gewoon mijn telefoon kunnen opladen en lekkere brede stoelen waar je in wegzakt. Fijn reizen dit, en dat voor maar 39 euro per maand. Ideaal voor iemand zonder rijbewijs, waarvan de familie ver woont en nog wel eens toffe events mag bezoeken. Ik wil in elk geval nog wel even kwijt dat de meiden die het Blogger By Nature Event hebben opgezet, klasse werk hebben verricht qua organisatie. Alle workshops (tenminste die ik heb gevolgd) waren reuze interessant en super leerzaam.

Een aantal bureau’s op het netwerk plein kende ik al, maar dat vind ik nooit een straf. Het is namelijk tof om de gezichten erachter te zien na zoveel jaren mail contact. Vooral met Lotte van Mediatornado had ik dat heel erg. Zij kent mij al uit de tijd dat ik Princess Leia nog had en heeft de overstap naar Momambition gezien. Maar nooit hadden we elkaar in het echt ontmoet. Wat een leuke meid zeg! Überhaupt vond ik het allemaal leuke, open en spontane mensen. Ik hou daarvan. Of dat je tijdens een workshops ineens een bekende naam hoort, eens goed naar het gezicht van die persoon kijkt en erachter komt dat je die persoon al eeuwen volgt en daar gisteren nog een reactie hebt achtergelaten… He claudia ;) hahah! Mega leuk dit soort dagen en echt een inverstering in zowel jezelf, als je bedrijf. Esmee, Joyce en Marguerita, bedankt voor deze heerlijke dag!

Zondag

Vandaag is alles chill! We doen niet veel en ik probeer alle info die mij op het event is toegestopt te ordenen, maar dat gaat me nog niet zo geweldig af. Ik draai nog ff drie wasjes, eten een ijsje en dat is het hem dan wel. Saaie muts ben ik he?

Ben jij blogger? Dan raad ik je aan om volgend jaar absoluut een plekje te boeken op het Blogger by Nature event. Helemaal wanneer je zowel zakelijk als persoonlijk graag zou willen groeien is het echt een aanrader.

Nou jongens, dat was wel een flinke leessessie of niet? Plusminus 3000 woorden aan onzin en hersenspinsel. Dus nu maar even bijkomen of niet? Tot de volgende MOM Update <3

17 thoughts on “MOM Update | De liefde vieren, beauty shoppings & Blogger by Nature event

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.