Waarom Netflix goed is voor je relatie

Netflix, wie kent het intussen al niet? Lekker ‘s avonds op de bank neerploffen tegen je lief aan, voetjes omhoog met een hapje en een drankje erbij en dan maar een film of serie uitzoeken om vervolgens relaxed te genieten van een avondje samen. Wist je dat Netflix goed is voor je relatie?!

Bron afbeelding

Bovenstaande is eigenlijk al de grootste reden waarom Netflix goed is voor je relatie. In deze digitale tijdperk waar manlief eigenlijk altijd druk is met CounterStrike en ik met mijn blog en andere nevenwerkzaamheden, is het serieus even genieten als we samen een serie of film kijken via Netflix. Ja ook ondanks de woordenwisseling die wel eens plaatsvindt als het gaat om het uitzoeken van een serie of film. Want oh boy, dat kan er soms heftig aan toegaan met een Le husband die van keiharde sci-fi houdt en ik het type Gossip Girl ben haha!

Pokemon versus Gossip Girl

Wij hebben namelijk niet erg veel gedeelde interesses als het gaat om series en films. Ik kijk bijvoorbeeld dolgraag naar Orange is the new black,  Gossip Girls, Gilmore Girls, Riverdale, Grace & Frankie of Suits enzo – kom op met die nieuwe seizoenen!! – iets wat manlief totaal niets aan vindt. Hij kijkt dan liever naar Pokémon – ja ik heb wat dat betreft 2 kinderen in huis haha! – of series als Breaking Bad, Beter call Saul of de ouderwetse Star Wars en Star Trek. Daar liggen mijn interesses dan weer niet, dus het is altijd even discussiëren welke het nu weer gaat worden. Die discussies zijn dan af en toe ontzettend hilarisch en meestal geeft één van ons dan ook wel toe, dat doe je nou eenmaal als je van elkaar houdt toch?! Iets met geven en nemen, alleen neem ik vaak net ff meer dan ik geef ;) grapje uiteraard?

Daarnaast is het gewoon heerlijk om vanuit je bed lekker samen met de kleine meid tussen ons in een tekenfilm te kijken. Iets wat de gezinsrelatie weer ten goede komt als je het mij vraagt. Lekker tv kijken met het hele gezin, in bed, op een luie zondag. Ik hou ervan! Ik kan me nog goed herinneren dat ik vroeger bij mijn mams in bed mocht kruipen en we samen de hele dag tekenfilms en andere films keken. Heerlijk vond ik dat! Die traditie hoop ik voort te zetten met onze dochter. Alleen een beetje jammer dat ze al die mooie Disney films van Netflix hebben afgehaald… Dit zijn haar favo series

Netflix Daten?

Netflix is ook een goede tegenhanger van de bioscoop date. Waarom? Geen dure tickets, je film op pauze zetten wanneer je wilt, lekker eten en drinken pakken wanneer je wilt en zo kan ik eigelijk nog wel veel meer voordelen opnoemen. Een Netflix date is meer casual dan een bioscoopdate; je zit niet in het pikkedonker waardoor je elkaar mimiek goed kunt bestuderen tijdens een film. Ik hou daarvan. Iemand bestuderen haha.

Daarnaast is praten onder de film geoorloofd en je vriendin ff een appje sturen over de stand van zaken is ook geen probleem. Je hebt namelijk geen zeurende mensen voor of achter je zitten. Nog een mooi feitje is dat je dan dus ook geen popcorn in je nek geschoten krijgt en je niet in zo’n stijf stoeltje zit, maar lekker op één van die heerlijke relaxfauteuils kunt ploffen, En wie weer krijg je ook nog wel die Netflix & ‘chill’ voor elkaar ? niet op die fauteuil doen dan he ?

Doet Netflix ook veel goeds voor jullie relatie? of veroorzaakt het dikke oorlog? haha!

 

 

[impulse_trigger image=’http://momambition.nl/wp-content/uploads/2018/02/oie_xJJmQjIuSljF.png’ custom=’true’ align=’left’ size=’normal’]

3 thoughts on “Waarom Netflix goed is voor je relatie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.