Ode aan onze reisadviseur van Tui at Home

Allereerst wil ik graag zeggen dat dit artikel géén samenwerking is, of op vraag van onze reisadviseur. Ik zit nu nog op mijn vakantieadresje, zo intens te genieten, dat zij van Tui at Home gewoon alle credits verdient. Wij hoefden echt niets meer te doen. Alleen genieten. 

Tui at Home werkt met ‘mobiele reisadviseurs’. Via via kennen wij Priscilla (onze reisadviseur) al, en vrienden van ons waren enorm te spreken over de vakantie die zij via haar hadden geboekt. Na vorig jaar wat foutjes te hebben gemaakt, toen we zelf boekten (veeeeeel te lange autorit, onpraktische kamer, eigenlijk totaal niet naar onze wens), vonden we dat we dit jaar maar gebruik moesten gaan maken van een ervaringsdeskundige.

Graag stel ik aan jullie voor: Priscilla van Tui at Home (*applaus*)

Dus dit jaar schakelden wij Priscilla van Tui at Home in. We gaven haar de vereisten door (niet langer vliegen dan vijf uur, kindvriendelijk, liefst twee slaapkamers (vorig jaar sliepen we met z’n drieën in een véél te kleine kamer, dat nóóóóit weer) en het liefst op een zonnig (ei)land. Ohja, en lekker  buiten de schoolvakanties om, nu het nog kan.

Priscilla kwam met héél veel verschillende ideeën. Ook ideeën waarvan zij dacht dat dit ook zou kunnen passen, ondanks dat het niet allemaal voldeed aan onze wensenlijstje. Ik was na het eerste voorstel al verkocht, maar manlief wilde graag nog even verder kijken. We hebben het wensenlijstje zo nog iets uitgebreid en kwamen uiteindelijk op onze vakantie uit. Die vakantie die nu alweer bijna achter de rug is (huilie huilie).

Wat wordt er dan allemaal voor je gedaan?

Volgende week neem ik jullie mee, via een (foto)dagboekje, naar wat we deze vakantie hebben gedaan. Nu wil ik jullie graag vertellen wat Priscilla allemaal voor ons heeft gedaan, om de vakantie zo prettig mogelijk te maken.

  • Vakantie geboekt;
  • Annulerings- en reisverzekering geregeld;
  • Aanvullende vragen beantwoorden en eventuele aanvullingen bijboeken;
  • Af en toe krijg je een appje met de vraag hoeveel zin je al hebt aan vakantie (hééééél veel);
  • De stoelreservering voor in het vliegtuig;
  • Online ingecheckt;
  • Ze maakt een reispapieren pakketje en brengt die bij je langs.

Al met al, alles wat je nodig hebt voor je vakantie regelt ze voor je. Het enige wat je zelf nog moet doen is jouw koffer inpakken (hoe dat ging, las je vorige week in het grote ‘vakantiestress-to-the-max-lijstjes-artikel’). Als je dat er volgend jaar bij zou willen doen, Priscilla, dan is het helemaal af. :) Maar zonder gekheid, als de koffers pakken het enige niet leuke aan de vakantie is, dan wéét je dat je het goed hebt gedaan.

Wil je ook een zorgeloze vakantie?

Priscilla Meier – mobiel reisadviseur van Tui at Home helpt je verder! Je kunt haar bereiken via [email protected], maar ze is ook via haar facebookpagina goed te bereiken. Wil je meer weten? Je mag me altijd even een berichtje sturen.

 

En dan nu die verrekte koffers maar weer inpakken voor de terugreis…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.