Online shoppen voor het hele gezin | Shoplog

Online shoppen voor het hele gezin onder één virtueel dak onmogelijk? Ik ben even wezen rondsurfen op het wereld wijde web vol met online boetiekjes en warenhuizen en ik heb een super leuke webshop gevonden waar ik niet alleen voor mezelf, maar ook voor dochterlief en manlief terecht kan voor een nieuwe zomer garderobe. Online shoppen voor het hele gezin was nog nooit zo makkelijk! 

Papa, mama & kind in het nieuw en dat alles bij één webshop? Dat kan toch helemaal niet? Nou lekker wel dus! Bij nummerzestien vind je namelijk dames,- heren,- en kinderkleding met hele fijne aanbiedingen en dat laatste ben ik natuurlijk dol op. Ondanks dat ik meestal mijn kleding shop in de zaak waar ik werk, vind ik het ook wel lekker om af en toe lekker online te shoppen. Wat ik dan wel prettig vind is om voor alle leden van het gezin bij één shop te slagen, waarom? Omdat ik dan alles in één bestelling thuis krijg en niet thuis hoef te blijven voor diverse pakketbezorgers. Gewoon lekker makkelijk! Ik had liever persoonlijke foto’s gemaakt met pasvormen, maar ik was zo beroerd door de hooikoorts dat ik jullie mijn kop liever bespaar.

Online Shoppen voor het hele gezin

Voor moderne moeders en hippe vaders

Voor de moderne mama’s zijn er een wereld aan merken verkrijgbaar bij Nummerzestien, denk bijvoorbeeld aan een Only Shop, G-Star en ook Supertrash. Deze mama wilde dit keer wat stoers, dus ik koos voor een zwart shirt van Only met daarop Brooklyn, een beetje New York stylish, Monochrome en super leuk te combineren met een maxi rok met sneakers of op een jeans met daarover een blazer. Ook voor de hippe vaders kun je terecht bij Nummerzestien. Shop merken zoals PME Legend, Antony Morato, Only & Sons en meer. Voor manlief ging ik voor een mooie zomerse blouse met korte mouw in een legergroen kleurtje. Marco draagt normaliter geen blouse met korte mouw omdat deze blouses meestal erg wijd zitten en hij (en ook ik) dat niet mooi vindt. Deze blouse van Antony Morato is heel mooi slim fit en past super leuk op een korte pantalon, een normale pantalon, maar ook op een jeans.

Online Shoppen voor het hele gezin

Online Shoppen voor het hele gezin, antony morato

Voor schattige baby’s en stoere kinderen

Onze Leia is geen baby meer maar wel een ondeugende dreumes/bijna peuter en voor haar zijn we echt super geslaagd. Nummerzestien heeft een prachtige collectie baby- en kinderkleding met merken zoals Z8, Vingino en Tumble n Dry. Tijdens deze shopping spree hebben wij voor Leia een Tumbl n Dry jurk uitgekozen in maat 86 (zo heeft ze er langer plezier van) en daarnaast nog een t-shirt met kort broekje in maat 80 van hetzelfde merk. Super leuke outfits voor de zomer en wat betreft ons mag die niet snel genoeg beginnen en anders doen we gewoon een maillot onder het korte broekje en een vestje over het shirtje ;) Wij zijn in elk geval goed geslaagd.

Online Shoppen voor het hele gezin

Online Shoppen voor het hele gezin

Makkelijk toch online shoppen voor het hele gezin? Kende jij de webshop Nummerzestien al? En heb jij al geshopt voor de zomer?

samenwerking1-1-2

9 thoughts on “Online shoppen voor het hele gezin | Shoplog

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.