PaciPlushie biedt troost aan premature baby’s

Spenen die niet op hun plaats blijven of bijtringen kwijtraken.. Herkenbaar? Dan heb ik een ideaal product gevonden! De PaciPlushie is een knuffeltje die de speen van je kindje op zijn plek houdt, bijtringen vindbaar maakt en troost biedt aan je kindje. Maak kennis met de lieve dame achter Neobaby, Eelkje, zij verkoopt deze leukerts namelijk voor een super fijne prijs. Ideaal (prematuur) kraamcadeautje!

PaciPlushie biedt troost aan premature baby’s

Neobaby, achter de schermen

In 2011 beviel Eelkje Endeman van haar eerste kindje, dochter Evi, met 36 weken. Evi woog 1850 gram en is geboren met een hartafwijking, een afwijking die van te voren niet bekend was bij de ouders. Een dag na de geboorte is Evi geopereerd aan haar hartje en staat nu nog onder controle bij de cardioloog. In de puberteit moet Evi waarschijnlijk nog wel weer geopereerd worden aan haar hartje maar vooralsnog gaat het nu goed met haar.

In 2013 werd Eelkje voor de tweede keer moeder, dit keer van een zoon genaamd Thobin. Thobin is geboren met 32 weken en 1210 gram. In zijn ziekenhuisperiode moest hij vooral lekker groeien. Nu is Thobin 3 jaar en klaar met alle controles, artsenbezoekjes en fysio.

PaciPlushie biedt troost aan premature kindjes

Waar het allemaal begon

Naast haar werk als drogist is zij ongeveer twee jaar geleden gestart met haar webshop genaamd NeoBaby. Neobaby is opgezet omdat Eelke behoefte had aan contact met andere ouders die in hetzelfde schuitje gezeten hebben, of nog zitten. Daarnaast wilde ze graag de kindjes, die juist die troost nodig hebben, het juist speentje met daarbij het liefste speenknuffeltje bieden.

Assortiment

Al vanaf het begin heeft Eelkje de Wubbanubs in het assortiment. Een geweldige speenknuffel met een soothie speen eraan vast. Ze zijn echt super schattig en vliegen als warme broodjes over de toonbank. Omdat ze regelmatig de vraag kreeg of de speen daarvan vervangen kon worden, is zij op zoek gegaan naar een ander soort speenknuffel.

PaciPlushie biedt troost aan premature kindjes

PaciPlushie

Ze kwam uit bij de Paciplushies van Nookums. Paci staat voor pacifier, wat speen betekend in het Engels en plushies voor knuffel. Het woord zegt dus precies wat het is: de ideale speenknuffel.

Bijna alle fopspeentjes kunnen eraan worden bevestigd en ze zijn ook makkelijk weer er af te halen om te kunnen reinigen. Er zijn verschillende soorten, zo heb je de buddies, een handzaam formaat voor de allerkleinsten. De shakies, een speenknuffel, uniek in zijn soort met een rammelaar erin.

De blankies, een speenknuffel met een zacht doekje, de lovies, een wat grotere speenknuffel met een lichte rustgevende lavendelgeur en de chillies. Deze laatste hebben i.p.v. een fopspeen een bijtfiguur bij de eerste levering zodat je kindje ook rust en troost kan krijgen tijdens het doorkomen van de tandjes. Door dit bijtfiguur te bevestigen aan de ring waar het fopspeentje aan kan. Dit bijtfiguur is ook los te bestellen en past aan elke paciplushie.

PaciPlushie biedt troost aan premature kindjes

Was jij al bekend met de PaciPlushie? 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.