#paterpaleis 1 | Hoera, verhuist!

Hieperderpiep! We zijn verhuist! Op 1 november hebben we de sleutels van onze woning ontvangen en hebben we de hele dag met spullen lopen sjouwen. Diezelfde dag sliepen we in ons nieuwe #PaterPaleis. Hoe dat allemaal bevalt vertel ik je in deze blog. 

Het was alweer eventjes geleden dat ik een goede update over de situatie heb geschreven. Op Instagram hebben jullie de hashtag #paterpaleis vast al gezien en daar heb ik ook een hightlight van gemaakt. Het wordt een soort serie over de verhuizing zodat het voor jullie ook herkenbaar blijft en je niets hoeft te missen. Ik heb zoveeeeeeeel lieve en leuke berichtjes van jullie gekregen. Vragen over hoe het bevalt en of we bijvoorbeeld nog veel moeten doen.

#paterpaleis 1 | Hoera, verhuist! momambition.nl appartement
Ons nieuwe appartementen complex

Wie heeft de vloeren discussie gewonnen?

We hebben het enorme geluk dat we een nieuwbouw appartement hebben en dus geen extreme verbouwingen hoeven te doen. Her en der een kleurtje aan de muur en natuurlijk raambekleding etc. ophangen. Maar goed dat beslis je vaak pas als je eenmaal in de woning zit, wanneer de meubels staan. Beetje stalen bij elkaar en de meubels houden. Tenminste dat is momenteel wel onze plan van aanpak haha.

Qua vloer waren we zelf een beetje aan het neuzen. In een eerder blog vertelde ik jullie al over onze eeuwige discussie tussen tapijt en laminaat kopen. Ik ben pro laminaat. Ik vind licht parket bijvoorbeeld erg mooi  en daarnaast ook praktisch. Het veel makkelijker schoonhouden en ook gewoon veel duurzamer.

Maar bij de overdracht hadden we geluk! Er bleek namelijk al een prachtige PVC vloer te liggen. Een mooie lichte, maar toch warme kleur waar we beiden helemaal verliefd op zijn geworden. In de keuken hebben ze wat tegels geplaatst. Heb ik lekker die discussie gewonnen hehe!

#paterpaleis 1 | Hoera, verhuist! momambition.nl keuken
Onze nieuwe keuken

Maar hoe bevalt het nieuwe huis? En hoe gaat het?

HEEEEEEERLAK! Mensen het is zo fijn om nu in een nieuw huis te zitten wat af is. Waar we alleen nog een kleurtje op de muur moeten kwakken en kunnen inrichten. Het is een verademing in vergelijking met onze oude jaren 30 woning in Almelo waar we zoveeeeeel aan moesten doen.

Het is momenteel wel heeeeeel chaotisch hier. Naast het leuke inrichten, gaat Leia natuurlijk gewoon naar school, ga ik langs de psycholoog en heb ik ook nog eens een nieuwe baan. Veel nieuwe dingen waar we even allemaal aan moeten wennen. Over die nieuwe baan vertel ik jullie in een nieuw blog even wat over binnenkort!

Tot de volgende update, liefs, Cassandra

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.