Personal | Een nieuwe haar look!

Ik had al een tijdje een idee om wat nieuws met mijn haar te doen en vorige maand had ik er ook al een kleurtje ingegooid, maar dat bleek niet zo succesvol. Op de valreep kon ik afgelopen vrijdag toch nog terecht bij mijn favoriete salon en onderging ik een make-over. Kijk je mee naar mijn nieuwe haar look?

Chaotische dag

Wat een dag was het vrijdag. Eerst moest ik ‘s ochtends naar de kaakchirurg om mijn verstandskies te laten verwijderen die horizontaal groeide. Daarna kreeg ik thuis nog een mannetje over de vloer in verband met een verstopping waar we last van hadden en daarna moest ik door racen naar de kapper om een nieuwe haar look aan te meten.

Een nieuwe haar look, maar wat?

Om 16.00 uur nam ik plaats in de stoel van mijn favoriete salon. De enige salon die ik mijn haar toevertrouw. Ik kom er inmiddels al een jaar of 3 en het is echt de enige salon die gewoon precies weet wat er in mijn kop omgaat als het om mijn haar gaat. De nieuwe haar look die ik graag wilde was in elk geval een donkere aanzet met een lichte onderkant. Een Bayalage wordt dit in de haar wereld genoemd. Ik heb zelfs nog getwijfeld om gewoon weer helemaal terug te gaan naar blond met een assige aanzet omdat dat ook mijn eigen haar kleur is, maar eerlijk is eerlijk. Ik ben bezig met solliciteren en merk dat ik met donkerder haar vaak serieuzer wordt genomen dan wanneer ik blond ben. Ik weet het, het klinkt belachelijk, maar toch is het in werkelijkheid echt zo.

Maar we hadden het over haar, een nieuwe haar look om precies te zijn.. De schuine bob is hier nu al een dikke jaar favoriet en zo wilde ik hem nu ook weer schuin, alleen aan de voorkant en beduidend langer. De meesten van jullie weten wel dat ik enorm dun en vlassig haar heb en daarom wel eens een paar extensions erin pleur zodat het in elk geval nog iets lijkt. Zo voel ik mij wat zekerder over mezelf en ook dit keer zijn er weer een aantal bij ingezet. Niet veel hoor, een stuk of 25, puur voor de verdikking en oke oke, ook de verlenging dan aan de voorkant.

Tadaaaaa

Door op de foto te klikken wordt hij vergroot, maar ik ben in elk geval heel erg tevreden met mijn nieuwe haar look, laat dat sollicitatieproces maar komen!

Heb jij vlak voor de feestdagen nog een nieuwe haar look aangemeten? En wat vinden jullie van het resultaat?

9 thoughts on “Personal | Een nieuwe haar look!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.