Peuter OOTD van de maand | 3 x Zomers Vingino

Ik vind Vingino een heerlijk merk en met de zomer in aantocht heb ik weer 3 toffe kledingstukken voor Leia gescoord waarvan ik 3x een Peuter OOTD heb gemaakt voor jullie :

Vingino

Waarom Vingino? Vingino is wat mij betreft kenmerkend voor kwaliteit. Eerlijk is eerlijk, ze staan bekend om de patches, maar die vind ik persoonlijk nooit echt heel erg mooi. Maar daarnaast hebben ze wel echt leuke items met vooral een hoog kwaliteitsgehalte. Vooral de jeans van Vingino vind ik erg fijn en die vind je dan ook terug tussen de Peuter OOTD’s van deze maand. Jeans waar je lekker vrij in kunt bewegen, ravotten en spelen. Ik heb me alleen wat vergist in de maat lijkt het. Ik koos voor de maat 92, maar helaas is het nog wel een beetje ‘zwemmen’. Niet erg want dan groeit ze er wel in deze zomer.

Peuter OOTD 1: Sweater wheater

Deze roze neon sweater van Vingino is echt een plaatje. Lekker luchtig dankzij de mooie kant accenten. Ik combineer deze meestal met een legging, lekker casual, maar hij kan ook prima op de jeans die ik erbij bestelde. OF op een short jeans. Zo’n kort broekje. Super cute toch?

Peuter OOTD 2: Biker Jeans

De grijze bikerjeans. Ik ben er verliefd op! Wat een heerlijke stevige broek is dit en zo makkelijk te combineren met een leuk t-shirt en een warm vest. Hier draagt Leia haar zomerjas van Zara erbij met een paar sneakers van de H&M.

Peuter OOTD 3: Denim Panda Playsuit

Ik ben dol op playsuits! Helemaal voor dochter. Ze staan haar altijd zoooo lief. Deze denim playsuit moet ze nog een beetje ingroeien, het broekje is nog iets te pofferig voor haar en het lijfje nog net te los. Maar voor de zomer denk ik dat dit een heel fijn item gaat worden. Na het zwemmen klim je hier zo in. Leia is nogal fan van haar panda sokken, en die wilde ze er heeeeeeeel graag bij aan. Deze outfit heeft ze dus lekker zelf samen gesteld haha!

Ben jij al een beetje aan het shoppen voor zomerkleding voor de kleintjes? Wat is jouw favo merk?

14 thoughts on “Peuter OOTD van de maand | 3 x Zomers Vingino

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.