Win de Olaz Ultimate Eye Cream en zeg maar dag tegen wallen

Iets met donkere kringen, fijne lijntjes, dikke wallen, kraaienpootjes, vocht- en vet ophopingen én hangende oogleden. First World Problem nr. 1 bij vrouwen die ouder worden. Tenminste…. Ik vind het zelf niet zo heul erg leuk. Daarom ben ik ook zo blij met de nieuwe Olaz Ultimate Eye Cream, die helpt mij namelijk om er nog een beetje fris bij te lopen tijdens mijn aftakelingsproces. Maar laat ik jullie eerst even wat informatie geven over die paashop, want wat is dat nou eigenlijk?

Paashop : 45 winacties in mamablog land

De Paashop een beetje hetzelfde als de blogger een tijdje geleden. Kun je je die nog herinneren? Zo niet klik hier. De paashop is een gezellige bloghop om je kennis te laten maken met een aantal toffe (mama)bloggers in zowel Nederland als België. Tijdens de Paashop kun je bij iedere blogger kans maken op een leuk prijs.

Als het goed is ben jij ook via de leuke Monique van Moonoloog.nl, hier op mijn pagina gehopt, of je hopt net via mij binnen, lees dan snel even verder hoe je de paashop rond maakt. Ik verwijs je vanuit hier namelijk door naar lieverdje Miriam van Meervanmir.eu en zij verwijst jou weer door naar de volgende. Als je weer eindigt bij de blog waarbij je bent begonnen, dan is je rondje klaar en kun je stoppen met huppelen. Ik hoop dat je dit een leuk initiatief vindt en wens je veel plezier bij de volgende blogs.

Olaz Ultimate Eye Cream review momambition oogcreme

Olaz Eyes Ultimate Eye Cream:

Voorkomen is altijd beter dan genezen en dat is ook één van de redenen dat ik zo graag smeer. De Olaz Ultimate Eye Cream is een verzorgende oogcreme bij voornamelijk (beginnende) fijne lijntjes en rimpeltjes. Specifiek gericht op vrouwen vanaf 25 jaar. En als ik er zo over nadenk… Toen is mijn aftakel proces ook wel een beetje begonnen haha! Inmiddels word ik in de zomer 28 en kom. Ik steeds dichter bij die befaamde 30. Goed smeren is dus wel een must want Botox krijg ik toch wel een beetje kriebels van haha.

De Olaz Ultimate Eye Cream bevat onder andere ingrediënten als Niaciamide, glycerine en diverse peptapeptides om donkere kringen de vervagen, de eerste fijne lijntjes te verminderen én de gevoelige huid te voorzien van de nodige hydratie. Fijn na zo’n nacht spoken met de kleine! Nog een leuk feitje: er zit geen parfum in.YAY!

Een fijne extra is de kleurcorrigerende- en camouflerende formule in de Olaz Ultimate Eye Cream waardoor je niet meer hoeft te smeren en rommelen met een concealer. Maar ik hoor je denken. “de kleur is zo licht, past dat wel?”. Hier hoef je je geen zorgen over te maken want de de crème past zich automatisch aan de teint van je huid. Ideaal. Want ik schrok wel een beetje van de kleur toen ik het potje opende. Veeeeeeel te donker voor mijn lichte huid. Maar niet dus. Wanneer de Olaz Ultimate Eye Cream eenmaal is ingeklopt hebt zie je er niets meer van terug, behalve een frisse blik!

De kleur van de crème is dus een nude kleur met een oranje tint erin. Dat oranje kleurtje erin zorgt ervoor dat donkere kringen (die blauwige kleur) wordt geneutraliseerd. Je wallen vallen daardoor minder op. Wat ik persoonlijk erg prettig vind is dat de Olaz Ultimate Eye Cream niet te mat en poederig opdroogt (wat je vaak bij concealers ziet), matte opdroging zorgt er namelijk vaak voor dat fijne rimpeltjes en lijntjes worden geaccentueerd. Dat is nou net wat we niet willen. Super glimmen doet ie ook niet. Net even die hydratatie die je ogen in de ochtend nodig hebben.

De Olaz Ultimate Eye Cream bevat een inhoud van 15 ml en is verkrijgbaar bij de bekende drogisten zoals Kruidvat en Etos voor een adviesprijs van €24,99

Paashop winactie : Win Olaz Ultimate Eye Cream

 

De winnaar van de Olaz Ultimate Eye Cream is reeds bekend gemaakt.  <3  Liefs Cassandra

69 thoughts on “Win de Olaz Ultimate Eye Cream en zeg maar dag tegen wallen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.