Peuter Outfit | Leia rockt Vingino

Er staat een nieuwe Peuter Outfit voor jullie online: Leia rockt Vingino

De vorige Peuter Outfit vonden jullie volgens mij best leuk om te lezen, ik heb in elk geval een aantal leuke reacties ontvangen, dus vandaag heb ik een nieuwe peuter outfit voor jullie, Leia trotseert nu het merk Vingino;

Over Vingino:

“Bij Vingino maken we streetwise jeans en kleding waarin elk kind er cool uitziet en zich zelfverzekerd voelt. De combinatie van de beste denimstoffen en Italiaanse en vintage invloeden geven onze kleding een relaxte look, waar ouders en kids gek op zijn.”

Ik kreeg een mailtje van dit mooie merk of ik het leuk zou vinden om een setje voor Leia te reviewen. Ik moet bekennen dat ik nog niet eerder iets heb gekocht van dit merk. Niet omdat ik het niet mooi vind, maar puur omdat ik eigenlijk altijd dacht dat de kleding pas vanaf maat 92 ging en er geen aanbod was voor de kleintjes.

Niet is dus minder waar. Maar omdat Leia momenteel in maat 86 ronddartelt, leek het mij wel verstandig om alvast 1 maatje groter te kiezen voor deze peuter outfit post.

Peuter Outfit

img_0368 Peuter outfit vingino

Leia rockt Vingino

Ik moet zeggen, ik ben blij toe dat ik voor 1 maatje (92) groter ben gegaan. De jeans sluit perfect aan en is alleen bij de benen nog ietsjes te lang. Geen probleem, kan ze nog in groeien, voor nu slaan we de broekspijpen gewoon 1 slag om. Maar wat een mooie jeans is dit. Stevig en stoer materiaal waar ze gewoon lekker in kan ravotten.

Het shirt met kraagje (die er overigens af te klikken is, halleluja handig met wassen!) is wel nog te groot, maar staat wel enorm cute. Zelf heb ik ook een zwart shirt met zo’n kraag, die je er overigens niet af kunt halen en inmiddels dus verkleurt is.. Dus we kunnen ook lekker twinnen in deze outfit haha! #momgoals

Het shirt komt uit de Party Collection, die ik overigens heeeeeel erg tof vind. Voor meiden heb je echt enorm stoere items in plaats van truttige tule jurkjes. Ook leuk, maar ik ben meer van het stoere. Wij zijn in elk geval ontzettend tevreden over de kleertjes van Vingino en willen hierbij het merk dan ook heel erg bedanken voor deze gave peuter outfit!

Peuter outfit vingino

Wat vinden jullie van Leia haar nieuwe peuter outfit?

6 thoughts on “Peuter Outfit | Leia rockt Vingino

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.