Pickwick One Two Tea: Een gezond alternatief voor frisdrank en sap

He, fijn! Pickwick heeft zijn assortiment uitgebreid met een kinderthee! De Pickwick One Two Tea, speciaal voor kinderen zonder toegevoegde suikers en cafeïne. Afgelopen week postte ik de foto van dit toffe pakketje op Instagram en Facebook. Een ontzettend lief koffertje met daarin een servies setje, inclusief drie verschillenden soorten thee van Pickwick.

Dit koffertje heb ik ontvangen van een persbureau en was dus een totale verassing. We wisten van te voren niet dat we dit zouden krijgen. De reacties van jullie waren overweldigd! Wat veeeeel! Super leuk natuurlijk en dat stimuleerde mij om deze review dan ook zo snel mogelijk voor jullie te schrijven en zo begon het proeven en ik kan je vast verklappen dat dit echt geen straf was..

Helaas moet ik jullie wel meedelen vanuit Pickwick dat de proefpakketjes helaas niet beschikbaar zijn voor de consument en daarbij dus niet verkrijgbaar zijn bij de winkel. Super jammer :(

Pickwick One Two Tea : Een gezond alternatief voor frisdrank en sap

De Pickwick One Two Tea is een extra milde theesoort die speciaal is ontwikkeld voor kinderen. Hiermee wil Pickwick graag inspelen op de ouders die graag een gezonde vervanging zoeken voor onder andere frisdranken en sappen.

De Pickwick One Two Tea lijn bestaat uit drie verschillende smaakbelevingen namelijk Perzik, Banaan en Appel. De thee is 100% natuurlijk en bevat geen toegevoegde suikers én geen cafeïne. Daar word ik als moeder erg vrolijk van want wij proberen hier thuis de suikerinname van onze dochter namelijk wel te beperken. Maar om haar nou alleen maar water te geven vind ik ook weer zowat.

pickwick one two tea kinderthee

Verpakking

De verpakking is is vierkant en te herkennen aan het bekende Pickwick logo. Ik vind ze er vrolijk uit zien. en op elke verpakking vind ik een kleurplaat of spelletje terug. Dit maakt thee drinken voor de kleintjes natuurlijk nóg leuker!

Een doosje bevat 10 zakjes thee en kost €0,99, verkrijgbaar bij de supermarkten en vooralsnog helaas alleen nog in Nederland. Pickwick hoopt wel te gaan leveren aan onze buurlanden zoals België.

Je kunt alle varianten verkrijgen bij de volgende supermarkten: Coop, Emté, Jan Linders. Bij Albert Heijn kun je Banaan en Perzik verkrijgen en bij Hoogvliet Appel en Banaan.

pickwick one two tea kinderthee

Ingrediënten van de Pickwick One Two Tea

  • Banaan: Citroengras, sinaasappelblaadjes, rooibos, venkel, aroma’s, stukjes banaan (2%)
  • Appel: Rozenbottel, stukjes appel (25%), aroma’s, hibiscus, cichorei, kaneel, zoethout
  • Perzik: Kamille, aroma’s, zoethout, stukjes perzik (2%)

Wat vonden wij en dan vooral Leia ervan?

Ik vind dit echt een top concept en ik denk dat heel veel ouders op zoek zijn naar een goede vervanging van frisdranken en sappen. Ik moet bekennen dat ik en Leia de Perzik thee het lekkerst vinden. Banaan smaakt mij iets te veel naar anijs en dat is niet helemaal mijn ding. Leia lurkt overigens aan alle drie de soorten maar geeft aan dat ze de Perzik variant dus wel echt het lekkerst vind. Waar sommige thee echt wat bitter is, is dat bij deze Pickwick One Two Tea thee niet van toepassing. Ze zijn gewoon lekker en zo ruiken ze ook!

pickwick one two tea kinderthee

Heb jij de Pickwick One Two Tea al gespot in de winkels? Misschien zelfs al gekocht? Welke smaak vinden jullie thuis het lekkerst? Wat vind jij van dit nieuwe concept van Pickwick? Laat je het weten in de reacties? Dat zou ik echt heel tof vinden.

3 thoughts on “Pickwick One Two Tea: Een gezond alternatief voor frisdrank en sap

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.