Personal | Groningen + Primark Kids Shoplog

We zijn gezellig een weekendje bij familie geweest vorige week in ons geliefde Groningen. Uiteraard zijn we ook even een middagje door de stad wezen slenteren en ja daar hoort dan ook een bezoekje aan de Primark bij. Vandaag dus een kijkje achter de schermen inclusief Primark Kids Shoplog!

Primark Kids Shoplog, starbucks

Het peerd van Ome Loeks, Starbucks, Het Groninger Museum en de binnenstad. Groningen is thuiskomen!

Door Groningen heen slenteren voelt altijd als thuis komen. 1 stap op het Centraal station met Starbucks, het Groninger Museum en het Peerd van Ome Loeks in mijn vizier en ik weet dat ik weer in mijn geliefde stadje ben. Het eerste wat ik dan ook altijd doe is eigenlijk een Hazelnoot ijskoffie halen bij de Starbucks, maar aangezien het zo koud was leek mij dit geen handige optie. Dit keer ging ik voor een hazelnoot macchiato. Ik aan de koffie? Warme koffie? Jup, je leest het goed hoor, deze koffiehater begint steeds meer waardering te krijgen voor koffie. Mits deze goed is gemaakt en er uiteraard een extra smaakje is toegevoegd.

Primark Kids Shoplog

Primark Kids Shoplog

Samen met manlief, die op jacht was naar een paar nieuwe schoenen, liepen we even een rondje door de Primark. Eerlijk, je kunt er leuke items scoren, maar wat is die winkel toch altijd overvol met mensen. Irritante mensen. Sorry, ik kan er niets aan doen. Ik heb altijd een hoog irritatie gehalte in die winkel haha. We gaan dus ook gericht naar de kinderafdeling. Even wat leuke items voor Leia scoren!

De buit heeft samen nog geen 40 euro gekost. Leuke extra items. De maillots vind ik altijd erg fijn en de broekjes die bij de setjes zitten, die hebben ook een fijne pasvorm en blijven best lang mooi. Nadien zijn we nog even langs mijn favo kinder interieur winkeltje geweest; Little Lovely Company. Ik heb me weten te beheersen en heb gewoon niets gekocht! Niets! Dat is voor mij echt knap in die winkel want ik koop ALTIJD wel iets. Daarna gingen we op jacht naar een paar schoenen voor manlief. Wat een drama is dat zeg!

Mijn vent is nogal kieskeurig en moeilijk. Hij vind niet zo snel iets echt leuk dus uiteindelijk na een stuk of 7 schoenenwinkels, zijn we geslaagd bij de laatste. Een paar mooie Nike Air Force 1’s in het marine blauw met een suede stof ipv normaal leer. Erg gaaf! Niet het type schoen die ik bij hem had gezocht, maar ze staan hem erg goed! Ben alleen vergeten een foto te maken -_-

Primark Kids Shoplog

Maar we hebben weer genoeg onzin uitgekraamd dus ik ga weer even afsluiten. Koop jij vaak kinderkleding bij de Primark?

 

6 thoughts on “Personal | Groningen + Primark Kids Shoplog

  • Leuke kleding voor weinig! Ik ben er 1 keer geweest, maar het was mij veel te druk en de kleding lag overal door elkaar en op de grond! Dan moet ik er echt een keer alleen gaan shoppen. Ik ben naar de kinderafdeling gegaan en meteen rechtsomkeer gegaan.

    • Het is idd ook wel een erg drukke winkel. Irriteert me vaak wel haha. Kom er ook wel eens dat ik met lege handen naar huis ga. De kwaliteit is natuurlijk niet echt denderend maar goed voor die kleintjes is dat wel oke aangezien ze er toch snel uit zijn gegroeid haha

  • Er zit er heel dichtbij eentje. Maar ik moet je eerlijk bekennen dat ik er liever niet te vaak kom. Niet alleen door de drukte maar ook omdat ik twijfels heb over hoe de kleding gemaakt wordt. Daarentegen schijnt dat ook bij de ‘dure’ en bekende merken voor te komen. Als ik naar de Primark ga, koop ik met name basic items. De hemdjes met spaghettibandjes (1,90) zijn fan-tas-tisch. Lekker lang (aangezien ik bijna alleen maar low rise skinny’s draag en ik geen zin heb in een koude onderrug of een bouwvakkers decoletté ;). De maillotjes voor ons dochtertje heb ik daar heel veel gekocht toen ze nog wat kleiner was. Die van de Hema hebben een (veel) betere kwaliteit, maar die van de Primark zijn wel heel erg leuk. Oh ja, qua feestjurkjes (voor kleuter) vind ik het ook enorm leuk en hebben ze een groot assortiment.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.