Blazelets Style Studio Charms : Maak Magische armbanden

Met de Blazelets Style Studio Charms van Ravensburger kun je nu je eigen magische armbanden maken. Hoe je dat precies doet vertellen we je graag in deze blog!

Ravensburger Blazelets Style Studio Charms

Vorig jaar kwam de eerste editie van Blazelets Style Studio op de markt en werd daarmee meteen genomineerd voor speelgoed van het jaar.

De Blazelets Style Studio van Ravensburger is een complete set voor het maken van 7 armbanden. Alle benodigde producten zoals het magische poeder, de vormpjes en sluitingen krijg je in een handige meeneem koffer.

In deze handige koffer kun je alle onderdelen opbergen, maar je kunt hem ook als werk station gebruiken. Zijn je poeders en bandjes op? Geen probleem, voor €6,99 kun je een refill set kopen.

Ravensburger Blazelets style studio charms magische armbanden maken

Inhoud van de Blazelets koffer

De Blazelets Style Studio bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Opbergkoffer
  • Gereedschap
  • 3 mallen
  • Bidon
  • 5 kleuren poeders
  • 1 zakje glitters
  • 7 armbanden
  • 7 sluitingen
  • Instructies

Te Koop bij Bol.com voor €32,99

Gebruik onderstaande afbeelding om deze review te bewaren op Pinterest.

Hoe werkt het?

Stap 1: mallen vullen met poeder

In het koffertje vind je drie malletjes waar je een draad tussen kunt spannen. Vul deze mallen met het magische poeder. Je kunt kiezen voor één kleur per mal, maar je kunt natuurlijk ook twee kleurtjes in een mal doen voor een cool effect. Veeg met het kwastje al het poeder in het vormpje en in de hoekjes.

magische armbandjes maken blazelets stap 1

Stap 2: poeder nat maken

Wanneer je al het poeder in de malletjes hebt zitten, kun je alles strak trekken met het spateltje. Daarna pak je het kleine flesje (vooraf even vullen met water) en druppel je het poeder nat. Hierbij heb ik even geholpen, Leia vond het knijpen wat lastig/zwaar.

Stap 3: 10 minuten wachten

Wacht nu 10 minuten en druk vervolgens de bedels uit de malletjes! Het voelt een beetje gek, een beetje zoals gummi beertjes.

Stap 4: versieren met glitter en sluiting vastmaken

Omdat de bedels nog wat vochtig zijn, is dit het perfecte moment om ze te versieren met glitter. Daarna knoop je de sluiting op het armbandje en je bent klaar!

Stap 5:

Lekker de show stelen met je gave armband(en)!

steel de show met zelfgemaakte armbandjes met blacelets

Onze mening over de Blazelets :

Ontzettend leuke activiteit om samen te doen, vooral nu de dagen weer een stuk kouder zijn. Ook met vriendinnetjes om vriendschapsbandjes te maken.

Alleen vermaakt ze zich er ook erg goed mee, Leia is alleen wat ongeduldig als het op de 10 minuten wachten aankomt. En dat is te zien aan sommige bedels haha. De blauwe ster mist door haar ongeduldigheid bijvoorbeeld een punt omdat ze de bedel te vroeg uit het vormpje heeft gehaald.

Voor sint halen we denk ik maar even zo’n refill set want het gaat behoorlijk hard hier!

MEER SPEELGOED REVIEWS LEZEN?

Op zoek naar meer inspiratie voor de aankomende feestdagen of een verjaardag? Bekijk dan ook eens onze andere speelgoed reviews:

Dit artikel bevat een gekregen product om een mening te kunnen vormen, lees onze disclaimer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.