Crayola Washimals Kasteel set review

Kleur, speel, was en herhaal met de Washimals Kasteel set van Crayola! Deze schattige Yeti en Unicorn zijn washimals! Verzameldiertjes die je kunt inkleuren en weer kunt wassen om vervolgens opnieuw te beginnen. In deze blog vertellen we je wat wij van deze wasbare diertjes vinden, lees je mee?

Wat zijn washimals?

Washimals zijn (fantasy) diertjes van het merk Crayola. Deze verzameldiertjes zijn in te kleuren met wasbare stiften. Na het kleuren doe je de diertjes in bad en was je ze schoon met een zacht borsteltje. Wij hebben de nieuwe Kasteel set uitgetest met daarin een Yeti (zijn naam is Neddie) én een unicorn. En die Unicorn (haar naam is Una) is het natuurlijk helemaal! Het kasteel met twee verdiepingen bouw je in no-time om tot een handig koffertje zodat je de diertjes overal mee naar toe kunt nemen!

Yetti Neddie washimals

Andere Washimal sets van Crayola

De collectie van Washimals is ontzettend groot en goed uit te breiden. Hieronder vind je vast een aantal leuke sets!

Wat je allemaal krijgt bij de Washimals Kasteel set:

  • 2 wasbare diertjes: Yeti en een Unicorn
  • 3 wasbare stiften
  • badje
  • borsteltje
  • Om te bouwen kasteel

Met onderstaande afbeelding kun je deze review bewaren op Pinterest!

Je Washimals schoon krijgen

Ik las in andere reviews over washimals wat klachten over het schoonmaken met de roze en paarse stift. Helaas hadden wij ook een paarsige gloed over onze Washimals. Maar op de verpakking staat duidelijk het volgende uitgelegd; leg je Washimals 24 uur in een bakje met water. Dit hebben wij gedaan en de roze/paarse gloed was volledig verdwenen. Ik lees verder ook tips over een nachtje in koud water met een drupje Dreft. Hebben wij nog niet hoeven doen, maar het kan een goede tip zijn om Washimal diertje schoon te krijgen.

Unicorn Una washimals

Product informatie:

  • De inkt uit de stiften is afwasbaar van zowel textiel als huid.
  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, hoewel ik zelf een jaar of 4/5 zou adviseren.
  • Verkrijgbaar bij speelgoedwinkels en bol.com (nu €12,99! leuk voor sint!)
  • EAN0071662073589
  • Merk : Crayola

Onze mening over de Washimals Kasteelset:

Het kasteel van Washimals valt ontzettend goed in de smaak bij mijn dame van 6 jaar. Ze kreeg deze kasteel set op haar verjaardag van het pr bureau waar we mee samen werken. Super leuk!

Het feit dat er een unicorn in deze set zit is natuurlijk helemaal geweldig!

Met de wasbare stiften kleur je de Washimal dieren naar eigen smaak in. Daarna gaan ze het badje in en borstel je ze af. De wasbare stiften gaan er vrij makkelijk af en je hoeft niet te schobben. Na het wassen drogen we ze af met een handdoek en dan kan Leia de Washimals weer een ander kleurtje geven.

Ook zonder de wasbare stiften en het water is het een leuk speelsetje waar Leia mee kan spelen. Het Kasteel is om te bouwen en ontzettend makkelijk om mee te nemen, bijvoorbeeld op vakantie of naar opa en oma. Het is goed en degelijk speelgoed wat niet snel kapot gaat en het nodigt uit tot rollenspel. Zeker een aanrader dus!

Crayola Washimals Kasteel set review

Meer speelgoed reviews lezen?

Op zoek naar meer inspiratie voor de aankomende feestdagen of een verjaardag? Bekijk dan ook eens onze andere speelgoed reviews:

Dit artikel bevat een gekregen product om een mening te kunnen vormen, lees onze disclaimer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.