Review Little Live Pets Wrapples : Het meest schattige draagbare huisdier ooit!

Ik denk dat iedereen de Furbie van vroeger nog wel kent. Dat harige vriendje die je moest verzorgen?! Tegenwoordig is er voor onze nieuwe generatie een schattig dierenvriendje ontwikkeld waarbij er in de nostalgische buidel is getast. De Wrapples van Little Live Pets zijn super schattige, interactieve, dierenvriendjes die je om je arm kunt dragen. En een voordeel: voor dit huisdier hoef je geen kooi, kattenbak of halsband aan te schaffen, je wrapt hem zo om je arm! In deze review lees je wat wij van de Wrapples vinden!

Review Little Live Pets Wrapples : Het meest schattige draagbare huisdier ooit! speelgoed momambition.nl Skye

Wat zijn Wrapples

Vroeger hadden we de zachte en aaibare Furbie en slapbands! Ken je ze nog? Lange stokjes die je om je pols kon slaan en de bandjes krulden dan om je pols… Little Live Pets heeft de staart van de Wrapples net zo gemaakt. En dan met een kletsend huisdiertjes eraan vast. Het interactieve huisdiertje zit dus vast aan de slapband die je om je hand kunt slappen. Het staartje van het diertje krult dan om je pols heen en je kunt dan met hem gaan spelen. Leia heeft de Wrapple Skye gekregen, een ontzettend blauwe cutie en het is haar beste vriendje!

Wat kunnen Wrapples?

Wrapples hebben meer dan 50 verschillende geluiden en interacties. De interacties tussen de Wrapples (ja dat kan ook!) zijn ook ontzettend leuk! Zo lichten hun ogen bijvoorbeeld op om hun stemming te laten zien:
  • Groen betekent dat je een gelukkige Wrapple hebt!
  • Rood betekent dat je Wrapple vriendje een beetje boos is. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer je te lang niet met de wrapples speelt of wanneer je zo te hard schudt.
De kleine harige huisdiertjes zijn echt super zacht en bevatten bewegingssensoren. Wanneer je de Wrapple omdraait op je pols zal hij grappige snurk geluiden maken en in slaap vallen. Leg je je Wrapple even aan de kant, dan valt hij ook in slaap. Om hem weer wakker te maken moet je dan op het knopje achter zijn oor drukken. Review Little Live Pets Wrapples : Het meest schattige draagbare huisdier ooit! speelgoed momambition.nl SkyeReview Little Live Pets Wrapples : Het meest schattige draagbare huisdier ooit! speelgoed momambition.nl SkyeWil je de Wrapples laten spinnen lachen? Aai het huisdiertje dan over zijn hoofdje. Wanneer je langdurig over het hoofdje aait van één van je wrapples dan gaat ie zingen. Het zijn wel echt flinke (onverstaanbare) kletskousjes die Wrapples wat ervoor zorgt dat mijn kind ontzettend gelukkig is. Ik daarentegen wordt soms een beetje gek van de geluiden hahaha. Maar goed als je je dochter hoort gieren van het lachen wanneer ze met Skye speelt, dan is dat natuurlijk onbetaalbaar en laat je het gaan. Hoera voor Noise Cancelling koptelefoons haha! Wat ook erg tof is, is dat wanneer een vriendje of vriendinnetje ook een Little Live Pets Wrapple heeft, de huisdiertjes met elkaar kunnen communiceren. Yes de Wrapples kunnen met elkaar praten, hoe leuk! Helaas hebben wij dit niet kunnen uitproberen, wij kennen hier op de buurt geen andere kinderen die ook dit interactieve speelgoed hebben.

Hoeveel verschillenden Wrapples zijn er en wat kosten ze?

Momenteel zijn er 4 verschillende Wrapples om uit te kiezen:
  • Flutta – Deze Wrapple is Aqua blauw met wit en roze
  • Princeza – Een roze prinsessen wrapple
  • Skyo – Ons blauw met Aqua wrapples vriendje in deze review
  • Una – wit, blauw, paars en roze. Beetje de unicorn variant onder de Wrapples. Koop Una hier
Review Little Live Pets Wrapples : Het meest schattige draagbare huisdier ooit! speelgoed momambition.nl Skye Om de Little Live Pets Wrapples te kunnen gebruiken heb je 2 AAA Batterijen nodig, deze worden bijgeleverd. De lieve pols huisdiertjes zijn oa verkrijgbaar bij  Top1Toys.nl voor €19,99 a €24,95 dit vind ik een prima prijs voor het speelplezier wat je ervoor terug krijgt. Dus Flip en wrap deze schattige draagbare huisdieren op je pols en neem ze overal mee naar toe. Welke kleur van de Little Live Pets Wrapples kies jij? Laat het me weten in de reacties hieronder! Liefs Cassandra en Leia

Review Little Live Pets Wrapples : Het meest schattige draagbare huisdier ooit! speelgoed momambition.nl Skye

Meer speelgoed reviews lezen?

Op zoek naar meer inspiratie voor de aankomende feestdagen of een verjaardag? Bekijk dan ook eens onze andere speelgoed reviews:

Dit artikel bevat een gekregen product om een mening te kunnen vormen. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.