Review | Soft ‘N Slo Squishies Ultra Designerz Donut en Walvis

Jullie kennen vast allemaal de Squishies nog wel he? Die schattige zachte figuurtjes waar je zo lekker in kunt knijpen. Zelf dacht ik eigenlijk dat deze speelgoedrage allang voorbij was, maar daar is dus totaal niets van waar! De Squishies zijn weer helemaal terug en we vertellen jullie in dit artikel graag meer over de allernieuwste Designerz Soft’n Slo Squishies!

Wat zijn Squishies?

Zoals hierboven al een beetje gezegd is, zijn Squishies zachte figuurtjes waar in geknepen kan worden. Waarom dat nou zo bijzonder is? Wanneer je een Squishie helemaal fijn knijpt, keert hij daarna weer langzaam terug in zijn originele vorm. Beetje een soort stressbal idee. Hoe harder je in de Squishie knijpt, des te langer het duurt voor hij weer in zijn originele vorm is teruggekeerd.

In de afgelopen jaren zijn er heel veel verschillende soorten Squishies op de markt gebracht. Zo bestaan er Squishies met geur, zijn grote, maar ook hele kleine. Zo heb ik Leia ooit eens een sleutelhanger Squishie gekocht. De allernieuwste soort Squishies zijn deze Soft’n Slo Designerz Squishies.

verborgen symbolen Review | Soft 'N Slo Squishies Ultra Designerz momambition.nl NL

Soft ‘N Slo Squishies Ultra Designerz

De Designerz Soft’n Slo Squishies zijn uitgebracht in verschillende grappige vormen:

  • een kat,
  • drol emoji,
  • een konijntje,
  • een beer,
  • een pinguïn,
  • een octopus,
  • een donut en
  • de walvis.

Om de Designerz Squishies uit te proberen, hebben wij zelf de donut en de walvis gekregen. Met name de donut valt heel goed in de smaak bij mijn donutverslaafde.

Wil je alle verschillende vormen graag even zien? Bekijk hier alle verschillende Squishies! De Squichies zijn lekker knijpbaar en ook prachtig versierd met vrolijke kleurtjes en leuke prints.

Mocht je nu net als ik denken, “wat is er nu leuk aan dit hele gebeuren? Waar slaat dat hele knijpen nou weer op?”  Ik heb werkelijk geen idee, maar kinderen vinden het blijkbaar echt fantastisch! Zo had Leia haar Squishies mee naar school en ja hoor, heel de klas wilde graag even knijpen. I don’t know, maar ja als ze er gelukkig van worden, why not?!

Vind de 6 verborgen symbolen

Wat ik tof vind aan de Designerz Soft’n Slo Squishies is dat op elke versie 6 verborgen symbolen verstopt zitten. Het is aan jou de taak om deze verborgen symbolen terug te vinden op je Squishy.

Best nog wel een moeilijke opgave. De Squishies staan namelijk vol met verschillende symbolen om je in de war te schoppen! De verborgen symbolen die je moet vinden staan op de afbeelding hieronder.

verborgen symbolen Review | Soft 'N Slo Squishies Ultra Designerz momambition.nl

Hier kun je de Designerz Soft’n Slo Squishies kopen?

Ben je nu een beetje getriggerd en wil je graag opzoek naar de verborgen symbolen? De Designerz Soft’n Slo Squishies zijn te koop bij Intertoys voor €7,99 per stuk. Door deze zachte prijs zijn ze meteen leuk om cadeau te geven op een kinderfeestje. Ons budget ligt meestal tussen de €5,- en €7,50 per kind.

Nu ben ik benieuwd of jij team walvis bent of juist teamdonut. Laat je het weten in de reacties? Liefs, Cassandra

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.