Sleek Solstice Highlighter Palette

.Ik ben gek op highlighters en toen ik dit prachtige Sleek Solstice Highlighter Palette als cadeau kreeg van een van mijn vriendinnetje, maakte mijn hart een sprongetje en deed ik een klein dansje door de kamer. Uiteraard moest ik natuurlijk wel een review voor jullie schrijven. So sit back and get ready for some serious glowing, want het Sleek Solstice Highlighter Palette is AWESOME!

Sleek Solstice Highlighter Palette

Het Sleek Solstice Highlighter Palette, is een enorme besteller verpakt in een prachtig goudkleurige doosje. Ik ben serieus opslag verliefd. De vier delicate tinten in dit gouden doosje zorgen voor een natuurlijke, stralende glow en zijn ontzettend makkelijk aan te brengen. Zelfs onderweg dankzij de mooie royale spiegel in het klepje. Wat mij betreft is dit palette echt onmisbaar in je beauty stash!
Sleek Solstice Highlighter Palette review

De kleuren in Sleek Solstice Highlighter Palette

Dit veelzijdige palette is geschikt voor alle huidtypes. Hij bevat 2 baked powders, een luxe créme poeder en een zijdezacht poeder. Het Sleek Solstice Highlighter Palette bevat in totaal 4 kleuren:
  • Ecliptica: de luxe romige crème poeder, een prachtige bronzen tint die op de huid wat koeler overkomt dan ik in eerste instantie had verwacht. Opbrengen met een kwast vind ik niet handig. Ik gebruik het liefst mijn vingertoppen.
  • Hemisphere: deze baked powder heeft een subtiele, schitterende paarse kleur.
  • Subsolar: een stralende, koele tint met een zachtgele ondertoon. Wauw, gewoon wauw! Deze kleur slaat wat wittig uit op de huid en glanst in extreme vormen. Ik vind deze kleur echt prachtig!!
  • Equinox: Deze bakken highlightpoeder heeft een glanzende champagnetint en is mijn persoonlijke favoriet uit het palette.

Sleek Solstice Highlighter Palette

Ingrediëntenlijst Mica, Talc, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Ozokerite, Magnesium Stearate, Isononyl Isononanoate, Nylon 12, Caprylyl Methicone, Paraffinum Liquidum, Polybutene, Magnesium Aluminium Silicate, Methylparaben, Propylparaben. May Contain +/- Titanium Dioxide (Ci 77891), Red Iron Oxide (Ci 77491), Yellow Iron Oxide (Ci 77492), Black Iron Oxide (Ci 77499), Ferric Ferrocyanide (Ci 77510).

Gebruik en conclusie van Sleek Solstice Highlighter Palette

De highlighters uit het Sleek Solstice Highlighter Palette zijn makkelijk in gebruik, geven je huid een instant gezonde low en is zuinig in gebruik. Je kunt je kleuren makkelijk mengen of opbouwen. Het palette is een musthave voor zowel beginner als de gevorderde. Mocht je nog een leuk sint of kerstcadeau zoeken voor je vrouw, je bff of je dochter die pas het make-uppen heeft uitgevonden, this is it! Ik kan het Sleek Solstice Highlighter Palette met liefde aanraden.

Wat is jouw favoriete highlighter?

3 thoughts on “Sleek Solstice Highlighter Palette

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.