Musthave: Stoere boots voor moeder en dochter

Stoere boots zijn momenteel helemaal hot! Ik denk dat elke vrouw wel een paar in haar collectie heeft. Het fijne aan dit soort boots is dat ze niet alleen ontzettend comfy zitten, maar ook draagbaar zijn door meerdere seizoenen heen. Ook zijn dit soort laarzen super makkelijk te stijlen bij iedere outfit en dus ook bij die van je dochter! In dit artikel laat ik je mijn ultieme musthave voor de winter zien: Timberlands!

Stoere boots voor moeder en dochter zijn hot… en makkelijk

In het land der fashion mag en kan tegenwoordig steeds meer. Stoere boots hoeven niet meer alleen gecombineerd te worden met een jeans, maar mogen nu ook onder jurkjes of een rokje. Een outfit met bijvoorbeeld een ripped jeans (met daaronder een netpanty, is blijkbaar hip?) en een mooie blouse als bovenkleding, geven je boots net even die extra stoere touch.

Bordeaux rode Timberlands voor Leia

Er zijn ontzettend veel modellen te vinden. Denk bijvoorbeeld aan Dr. Martens (staan op mijn wishlist) of gave bikerboots met gespen. Maar mijn ultieme favoriete boots zijn die van Timberland! Ik heb mijn bruine hoge laarzen inmiddels zo’n 7 jaar en ik kocht ze voor een prikkie (als nieuw met doos) voor 75 inclusief verzenden op Marktplaats. Voor Leia ben ik dit jaar ook voor Timberlands gegaan. Ontzettend gave in een bordeaux rode kleur. Heeft ze stevige stappers, die met alle outfits te combineren zijn!

Musthave: Stoere boots voor moeder en dochter momambition.nl Timberland Biker boots

Deze stoere boots staan op mijn wishlist: zwarte Timberlands

Al jaren wilde ik de zwarte lage versie (want de hoge Timberlands had ik natuurlijk al), en gisteren deed zich een mooie aanbieding voor waarbij ik ze voor €99,99 kocht ipv €217,-. Zo’n korting kan ik natuurlijk niet laten liggen haha! Leia vind het helemaal leuk want dan kan ze twinnen met mama haha! Eigenlijk wil ze dat papa ook een paar koopt, maar die houdt er helaas niet van en ook niet van het fenomeen twinnen haha!

Musthave: Stoere boots voor moeder en dochter momambition.nl Timberland Biker boots

Waarom Timberlands voor mij de ultieme musthave zijn

Het fijne aan Timberlands is dat de zool gewoon perfect is voor de winter. Leia zal bijvoorbeeld niet uitglijden in sneeuw omdat de zool zo lekker grof is. Daarnaast zijn ze heerlijk warm en waterafstotend. Ik heb met deze laarzen nog nooit natte of koude voeten gehad in de winter en ik heb ze al jaaaaaren. Prijs/kwaliteit verhouding is dus ook dikke prima!

Met mijn bruine, lange exemplaren moet ik altijd wel even nadenken als ik voor mijn kast sta. Maar met mijn nieuwe zwarte heb ik al eindeloos veel outfit combinaties in mijn hoofd gemaakt.

Met een paar stoere boots zoals Timberlands kun je dus eigenlijk alle kanten op.  Zowel in de winter als in de zomer zijn ze te combineren met elke outfit. Daarom vind ik dit echt een musthave voor in de garderobe van moeder en kind!

Wat is voor jou echt een musthave voor in je garderobe?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.