Sleek – Highlighting Elixir Illuminating Drops review | #8daysofchristmas2018

Met de feestdagen mag je stralen en dat doe je met deze Highlighting Elixir Illuminating Drops van Sleek zeker! Wil jij een mooie en gezonde glow met de feestdagen? Lees dan mijn review en doe mee aan de winactie!

Kwaliteit hoeft niet een duur prijskaartje te hebben! Sleek is je beste mattie op het gebied van budget make-up!

Sleek is een merk wat standaard in mijn dagelijkse routine terugkomt. De Rose Gold Blush is bijvoorbeeld fan-tas-tisch! Die gebruik ik dus dagelijks. Tel daar meteen het Solstice Palette bij op en de Matte Me Lip Cream (Shabby Chic is favoriet!) en het is een match made in heaven. Met de feestdagen grijp ik vaak naar het Storm Palette met daarin prachtige kleuren die perfect zijn voor feestjes. Vooral de pigmentatie van dit palette is echt ge-wel-dig!

De producten van Sleek zijn namelijk heel fijn geprijsd en van zeer goede kwaliteit. Mijn verwachtingen van deze Highlighting Elixir Illuminating Drops waren dan ook behoorlijk hoog. Eens kijken of Sleek deze verwachtingen waar kan maken!

Sleek – Highlighting Elixir Illuminating Drops review | #8daysofchristmas2018 vloeibare highlighter budget beautyblog

Highlighting Elixir Illuminating Drops van Sleek:

De Highlighting Elixir Illuminating Drops zijn uitgebracht in drie kleuren: ‘Sun Lit’, ‘She Got It Glow’ en ‘Poppin’ Bottles’. Ik testte twee kleuren uit: Sun Lit en Poppin Bottles.

Wat me meteen opviel is dat de textuur vrij dik is, maar dit is niet storend. Ergens zelfs wel prettig, want het is hierdoor een stuk makkelijker aan te brengen dan de vloeibare highlighters die je tegenwoordig veel op de markt ziet.

Voor mijn lichte huid is Poppin Bottles de beste match, een mooie lichte tint die heel goed bij mijn lichte huid past. Hij geeft een zeer subtiele glow.

swatches Sleek – Highlighting Elixir Illuminating Drops review | #8daysofchristmas2018 vloeibare highlighter budget beautyblog

De kleur ‘Sun Lit ‘ is voor mij jammer genoeg te donker. Deze highlighter valt op mijn huid meer uit als een bronzer. Wellicht is dit meer voor een wat meer getinte huid, ik gaf hem dan ook cadeau aan een vriendin en zij is er enorm over te spreken.

Ik breng deze highlighter aan op mijn neusbrug en jukbeenderen. Je kunt eventueel ook je kin en voorhoofd doen, maar bij mezelf vind ik dit niet zo geweldig mooi. Dit doe ik overigens met mijn vingertoppen. Werkt het makkelijkst vind ik.

Wat vind ik van de prijs/kwaliteit:

Ik vind dat Sleek weer behoorlijk goede kwaliteit levert voor een flesje (8ml) van € 8,99! Te koop bij ICI Paris XL

Hoe is de geur/textuur:

Deze liquide highlighter van Sleek is geurloos en vrij dik van textuur. Een drupje is genoeg om mee te werken. Ik breng het aan met mijn vingertoppen, je kunt eventueel blenden met de beauty blender.

Heb je ook minpunten:

Ik heb even zitten zoeken, maar kan eigenlijk maar weinig minpunten bedenken. Hooguit dat het pipetje niet altijd even goed zijn werk doet. Maar dat vind ik persoonlijk geen ramp. Ik gebruik uiteindelijk toch maar een druppeltje of twee per keer. Daarnaast vind ik dat je met een prijsje van €8,99 niet mag klagen haha!

Zou ik deze highlighter opnieuw kopen?

JA! Dit is één van de betere vloeibare highlighters die ik de laatste tijd heb gebruikt. Een prachtig product voor een kleine prijs. Daar houden wij gierige hollanders wel van of niet dan?!

Sleek – Highlighting Elixir Illuminating Drops review | #8daysofchristmas2018 vloeibare highlighter budget beautyblog swatches

#8DAYSOFCHRISTMAS2018 : Sleek – Highlighting Elixir Illuminating Drops winnen!

Benieuwd of deze prachtige highlighter ook iets voor jou is? Ik mag beide tinten weggeven.

  • Laat in een reactie achter voor welke kleur je meedoet : Sun Lit (donker) of Poppin Bottles (licht)
  • Like de facebookpagina van Momambition of volg ons op Instagram (laat even weten in de reacties).
  • Delen wordt gewaardeerd maar is niet verplicht.

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot en met 18 december 2018. Om 16.00 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

En nu lekker doorzwemmen naar Mary-Lou, bij haar maak je kans op Disney Princess Zwemmende Ariel!

17 thoughts on “Sleek – Highlighting Elixir Illuminating Drops review | #8daysofchristmas2018

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.