Stylish opruimen met de LEGO Storage Bricks

Speelgoed van je kids opruimen was nog nooit zo’n leuk feestje! De LEGO Storage Bricks zijn super stylish en geven je interieur een speelse look!

Ik bestelde LEGO Storage bricks via de webshop Etrias waar je naast deze super leuke blokken, LEGO en ander speelgoed, ook schoenen en andere items kunt shoppen voor hem, haar en kinderen. Eigenlijk is het dus gewoon een groot warenhuis, maar dan in de vorm van een webshop. Heel erg handig!

Lego Storage Bricks

Lego Storage Bricks : in allerlei kleuren en formaten

De LEGO Storage bricks zijn te verkrijgen in diverse soorten en maten, zo is er voor ieder interieur wel een kleurtje krijgen. Denk bijvoorbeeld aan roze, mint, limegroen of blauw. Ik ben zelf een groot monochrome fan, dus de keuze voor zwart en wit was al heel erg snel gemaakt, jaaaa die hebben ze ook andere monochrome fans!! Om het geheel net iets speelser te maken heb ik ook een grijstint uitgezocht. Deze kleuren zijn heel erg bewust uitgezocht, niet specifiek omdat ik zelf een zwart – wit fan ben, maar ook omdat het gewoon tijdloos is. Nu is bijvoorbeeld mint of roze hartstikke leuk, maar vind dochterlief deze kleuren over een jaar of 3 nog steeds zo leuk? Omdat ik voor hele basic kleuren heb gekozen die wij ook in onze woonkamer hebben, staat het ontzettend stylish.

LEGO Storage bricks

Opruimen, stapelen en overal voor te gebruiken

Het leuke aan de LEGO Storage bricks is dat de stenen, net als LEGO zelf, stapelbaar zijn met alle andere LEGO Storage bricks formaten en je dus ook kunt bouwen met deze opbergboxen. Leia is dan ook regelmatig aan het bouwen met de stenen en gooit alle Duplo die ik zo zorgvuldig in de boxen heb gedaan over de hele vloer heen. Geloof me, ik zie nog wel eens een steentje over het hoofd en auwie! wat doen die krengen pijn onder je voeten haha! Natuurlijk hoef je de LEGO Storage bricks niet perse te gebruiken als opberg middel voor je kleintjes speelgoed, je kunt er ook je make-up stash zoals lippenstiften in kwijt, er een pennendoos van maken op je bureau of gebruiken als snoepjes of koekjestrommel. De LEGO Storage bricks zijn gemaakt van kunststof dus schoonmaken is een fluitje van een cent. Natuurlijk zijn alleen de LEGO Storage bricks niet genoeg om al Leia’s speelgoed mee op te ruimen, maar voor de Duplo (en straks de LEGO) is dit wel echt ideaal. Koop er een heleboel en je kan zelfs de steentjes op kleur sorteren…. Ja ik ben zo’n gek die dat zou doen haha!

LEGO Storage bricks

LEGO Storage bricks

Leia is in elk geval net als mama (en zelfs papa) super fan van de LEGO Storage bricks, hoe ruimen jullie de Duplo en LEGO op?

samenwerken

5 thoughts on “Stylish opruimen met de LEGO Storage Bricks

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.