TBS Amazonian Acai Energising Radiance Mask

The Body Shop Amazonian Acai Energising Radiance Mask is weer een toppertje tussen de maskers van dit prachtige merk. Heb jij een vermoeide huid die wel een wake-up call kan gebruiken? Dan is dit 100& veganistische gezichtsmasker vast iets voor jou!

The Body Shop Expert Facial Mask

De facial Masks van TBS zijn gemaakt zonder parabenen, parrafine, silliconen of minerale oliën en er zijn in totaal 5 soorten:

  • Amazonian Acai Energising Radiance Mask – Verkwikkend
  • Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask – Voedend
  • British Rose Fresh Plumping Mask – Hydraterend
  • Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask – Detoxen
  • Chinese Ginseng & Rice Clariying Polishing Mask – Verhelderend 

Amazonian Acai Energising Radiance Mask

Amazonian Acai Energising Radiance Mask

Dit verkwikkende masker uit de collectie is gemaakt om je huid te herstellen. Voornamelijk een huid die vermoeid is en last heeft van stress. Als werkende moeder maak ik best lange dagen en mijn huid is zeker weten vermoeid.

Het Amazonian Acai Energising Radiance Mask bevat extracten van de açai-bes uit Brazilïe en is rijk aan antioxidanten en vitamine C om vermoeidheid te bestrijden en de energie van de huid te vergroten. Verder vind je in dit masker babassu-olie voor een verzachtende, gladmakende en revitaliserende werken en guraranazaad vanwege de stimulerende eigenschappen.  Amazonian Acai Energising Radiance Mask
Amazonian Acai Energising Radiance Mask

Het masker ziet er een beetje uit als een soort jam, een gelei die tegelijkertijd warm en zoetig ruikt. Je brengt dit masker aan op een schone huid en laat deze 5-10 minuten zitten. De bessenschilletjes in dit masker zorgen ervoor dat je meteen licht je huid scrubt tijdens het verwijderen van het masker. Nadien voelt mijn huid heerlijk fris en soepel aan én krijg ik er zelfs een subtiele glow van.

Amazonian Acai Energising Radiance Mask the body shop

In elke pot zit 75ml waar je zeker een stuk of 20 maskertjes uit kan halen. The Body Shop superfood masks zijn verkrijgbaar in zowel de webwinkel als in de fysieke winkels voor een prijs van €20,00 per stuk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.