The Body Shop British Rose Collection Review

De nieuwe British Rose collection van The Body Shop is een romantisch en vrouwelijke lijn. Uit deze lijn testte ik twee producten: De British Rose Petal-soft Bath Foam en de British Rose Exfoliating Gel Body Scrub. Kijk je mee naar deze review met lekker veel foto’s?

The Body Shop British Rose Collection

British Rose Exfoliating Gel Body Scrub

Over de British Rose Collection

“De rozen worden speciaal voor The Body Shop® gekweekt, op een milieu-award winnende kwekerij hartje Engelse countryside, en vervolgens met de hand geplukt, gedroogd aan de lucht en ter plekke geweekt in het frisse bergwater.” 

The Body Shop British Rose collectie bestaat uit:

– Shower Gel 60 ml €12,-
– Petal Soft Bath Foam 250ml €7,-
– Petal Soft Hand Cream 30ml €5,50,- & 100ml €11,-
– Eau de Toilette 100ml €19,-
– Exfoliating Soap 100gr €3,50,-
– Instant Glow Body Essence 250ml €17,-
– Exfoliating Gel Body Scrub 250ml €18,-

British Rose Petal-Soft Bath Foam | 250ml €7,-

De British Rose Petal-Soft Bath Foam is werkelijk een romantisch feestje in je badkamer. Met de donkere dagen neem ik steeds vaker een bad. Meestal tegelijk met mijn dochter en dan gebruik ik uiteraard baby verzorging in het bad. Maar als ik even een momentje voor mezelf neem dan is dit toch wel een van mijn favoriete badproducten op dit moment.

De Badschuim, schuimt rijkelijk en geeft mij een luxues gevoel. Je hebt maar weinig nodig en dit maakt dat je het product vaak kunt gebruiken. Daarnaast bevat deze badschuim geen Ethanol, siliconen, parabenen of gluten. Een prachtig product dus!

The body Shop British Rose Petal-Soft Bath Foam

The body Shop British Rose Petal-Soft Bath Foam

The body Shop British Rose Petal-Soft Bath Foam

The body Shop British Rose Petal-Soft Bath Foam

British Rose Exfoliating Gel Body Scrub | 250ml €18,-

“Exfoliëren wordt een extra bijzondere ervaring met de NIEUWE British Rose Exfoliating Gel Body Scrub. De geltextuur met echte rozenblaadjes smelt moeiteloos op de lichaamshuid, waar hij op milde wijze de huidkorrel verfijnt en een zachte, frisse huid tevoorschijn laat komen.”

Deze scrub heeft een gel-achtige substantie met niet al te grove korrels. Ik vind hem heerlijk! De scrub zit in een handige grote pot waardoor je makkelijk kunt doseren. De geur is aanwezig, maar zodra je de douche uitstapt is hij heel zacht. Normaliter ben ik niet zo van de rozengeur, maar omdat deze niet heel sterk is vind ik hem romantisch aanvoelen. Na het gebruik van de exfoliating gel body scrub voelt mijn huid ontzettend zacht en soepel aan. Ik ben tevreden!

British Rose Exfoliating Gel Body Scrub

British Rose Exfoliating Gel Body Scrub

British Rose Exfoliating Gel Body Scrub

British Rose Exfoliating Gel Body Scrub

Al met al, kan ik deze lijn absoluut aanraden wanneer je van een romantische rozengeur houdt. Welke van deze producten uit de British Rose lijn zou jij graag willen uitproberen?

Dit blog bevat opgestuurde producten

 

One thought on “The Body Shop British Rose Collection Review

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.