Tijd voor een nieuw knus zithoekje

Buiten is het koud, de regen tikt tegen het raam en het liefst blijven we de hele dag binnen. De verwarming staat weer aan op een aangename temperatuur en uiteraard zijn de heerlijke woondekens weer uit de kast getrokken. Weer lekker neerploffen op de bank of mezelf in een knus zithoekje nestelen bij de houtkachel met een boek of Netflix. Ik hou d’r van! Nog even een bakkie thee of warme choco erbij en mijn avond kan niet meer stuk.. Je kunt het slechte weer buiten namelijk maar beter gebruiken om het binnen juist extra gezellig te maken toch?!

Tijd voor een nieuw knus zithoekje

Nu hebben wij sinds kort net een nieuwe bank gekocht. Een mooie grijze en strakke bank met daarbij een losse hocker zodat we die kunnen neerzetten waar wij dat willen. Erg handig want ik ben nogal veranderlijk als het om mijn interieur gaat. Ik vind het heerlijk om zo nu en dan eens te schuiven met mijn meubels en zo weer een andere woonkamer tevoorschijn te toveren. De relax fauteuil die wij eerst hadden paste totaal niet meer bij het interieur dus we willen nog een nieuwe fauteuil kopen. Maar dit vind ik nog best lastig dus ik wil jullie om hulp vragen..

knus zithoekje

Welke fauteuil vind jij nou leuk bij onze bank staan? (Zie de foto hierboven). We hebben daarbij hoogglans witte meubelen. Strak en robuust. Maar een mooie geleefde oude houten vloer. De muren zijn in 2 grijs tinten en in het wit. Nu wil ik nog best een keer een klodder verf over de muren smijten om het interieur een frisse boost te geven, dus misschien is het wel tof om die kleur ook in de fauteuil terug te laten komen. Maar wat als ik nou weer uitgekeken ben op die kleur.. Dan is een basic teint misschien weer slimmer..

Favoriete Fauteuils

Hoe dan ook, om een nieuw knus zithoekje te creëren ben ik lekker gaan rondsnuffelen bij Leenbakker. Dit vind ik een heerlijke woonwinkel om doorheen te streunen en ideeën op te doen. Daarnaast hebben zij voor ieder budget wel iets. Kijk je mee naar mijn favoriete fauteuils?

knus zithoekje

Die eerste is natuurlijk eigenlijk niet handig in de woonkamer, maar wel heeeeeeeul mooi in de kinderkamer. Lekker samen boekje lezen en wiegen. De rest spreekt voor zich, niet straks, maar wel heel scandinavisch. Dat stijltje past mij wel. En die petrol kleur, tsja die bekentenis heb ik al eens eerder gemaakt nadat ik naar de VT Wonen beurs was geweest (zie eerste foto).. Prachtige kleur.. Maar hoe snel ben je daarop uitgekeken??

Hoe zit jouw knus zithoekje eruit?

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.