MyFitAmbition | Dag 1 en 2 van C9

Ja jongens, daar zijn we weer. Ik ben afgelopen zaterdag begonnen met c9 om mijn ambitie naar een fitter en gezonder lichaam te verwezenlijken. Dag 1 en 2 van C9 zitten er inmiddels op, dus het is tijd voor een eerste update!

MyFitAmbition – Dag 1 en 2 van C9

Dag 1 en 2 van C9 zijn bedoeld om je lichaam en geest een reset te geven. In deze 2 dagen eet ik eigenlijk amper tot niet. Mijn maaltijden bestaan uit supplementen, water, een shake en hoofdzakelijk Aloe Vera drank. Ik heb hier veel verhalen over gehoord, qua smaak, en ik zie er enorm tegenop om het te gaan drinken. Ik houd vast aan mijn boekje, hier vind ik onder andere een lijst met gezonde snacks die ik onbeperkt mag eten tijdens de C9 . Verder kan ik per dag precies afstrepen wat ik moet doen. Handig! Een soort nieuwe routine creëren omtrent mijn voeding. Ook meet ik mijn lichaam op en schrijf de afmetingen in het boekje. Best confronterend eigenlijk. Nu weet ik echt wat mijn omvang is en daar werd ik echt niet vrolijk van. Wanneer de C9 voorbij is mag ik mij opnieuw meten en wegen. Ik ben stiekem nu al nieuwsgierig wat de veranderingen hierin zullen zijn, want één van mijn doelen is toch wel om centimeters te verliezen. Dat is trouwens ook iets wat je in je (dag)boekje schrijft. Je doelen. Mijn doelen zijn;

  • Een fitter lichaam krijgen
  • Een goede basis aanleggen voor gezonde voeding
  • Afkicken van suikers en dan met name Red Bull
  • Centimeters verliezen
  • Mezelf weer energiek en fit voelen

Met deze doelen in mijn achterhoofd ben ik aan de slag gegaan met dag 1 en 2 van C9 en geef ik jullie nu een uitvoerig verslag van de dagen en hoe het mij is bevallen.

Dag 1 en 2 van C9 CLEAN9

Dag 1 | Dag mijn geliefde Red Bull, hallo smerige Aloe Vera

We starten de dag met twee Garcinia Plus Softgels en wacht vervolgens 30 minuten en bereid mezelf voor op 120ml ellende. Lieve Aloe Vera; Het spijt me, maar je bent ontzettend ranzig! Met mijn neus dichtgeknepen giet ik mijn eerste dosis naar binnen en sta vervolgens te kokhalzen boven de gootsteen. “Kom Op Cas!!” spreek ik mezelf toe. “Je kan dit, je moet er wat voor over hebben!” En ja hoor, ik hou de ellende binnen. Hoera! Een glas water en een Forever Therm tablet erin en we kunnen weer verder.

Ik heb niet echt trek, maar mijn maag begint wel te rommelen. Ik eet een paar plakjes komkommer. Lekker fris! Even later begin ik aan mijn Fiber stick. Deze los ik op in 300 ml water. Ik heb even contact via de app met mijn lieve coach en vertel haar dat ik de Aloe Vera toch echt niet te pruimen vind. Ze raadt mij aan om bij de volgende dosis een drupje Joost bij de Aloe te doen.

Rond de lunch begin ik weer met het zelfde riedeltje als in de ochtend; eerst 2x de Garcinia Plus Softgels, 30 minuten wachten en dan weer 120 ml Aloe Vera, dit keer met een drupje Joost en ja hoor! Het is meteen wat beter te doen. Weer een terug water erachteraan en vervolgens mijn eerste shake. In dit pakket zit de smaak vanille en ik meng hem met 300 ml ongezoet amandelmelk. De shake is echt ontzettend lekker! De vanille smaak in combinatie met amandelmelk is echt ontzettend goed te doen! Nog even een therm tablet erachteraan en we kunnen de middag weer door.

Het avondeten is voor mij moeilijk. Ik merk dat ik trek heb en graag wil kauwen. Ook begint mijn hoofd meer te kloppen. Logisch gezien ik vandaag nog enkele manier van suiker heb binnen gekregen, en dan vooral die Red Bull. We zijn begonnen met het ontsuikeren. De geuren uit de keuken maken mij een beetje chagrijnig. Man en dochter eten gewoon een warme maaltijd en ik zit er een beetje sip bij met mijn stukjes paprika..

Ik start, net als in de ochtend en middag, weer met 2 Garcinia Softgels en wacht weer 30 minuten. Daar komt weer 120 ml Aloe Vera en een glas water. Meh, ik ben eerlijk, ik wil gewoon een warme hap. Maar voor de rest voel ik mij eigenlijk best goed. Niet slap. Alleen wat ja, hoe noem je dat; weeïg? op mijn maag. Het gevoel dat ik trek heb, maar toch ook niet. Lekker duidelijk ben ik he?!

In de avond neem ik nog een dosis van 120 ml Aloe Vera en maak nog even een wandeling om aan mijn 30 minuten inspanning te voldoen en ga naar bed.

Dag 1 en 2 van C9 CLEAN9

Dag 2 | Cranky Sunday

Het riedeltje van dag 1 vervolgen we. De hele dag eet en drink ik hetzelfde als de dag ervoor. Vanaf morgen zal het programma een andere invulling krijgen en stiekem kijk ik daar nu al naar uit. Want dan mag ik eindelijk weer een warme maaltijd eten en daar heb ik echt ontzettend zin in.

Ik ben vandaag iets meer chagrijnig, maar nog steeds fit. Het valt me tot nu toe reuze mee. Ik had verwacht dat ik vandaag een dikke klap zou krijgen van het ontsuikeren, maar dit is niet gebeurt. Wel was ik vanmorgen even pissig op mijn vent. Hij had super lief croissantjes gehaald voor het ontbijt, en die mocht ik uiteraard niet eten…

Al met al ben ik behoorlijk tevreden over dag 1 en 2 van C9 en valt het mij tot nu toe reuze mee. Ook dankzij mijn coach die mij in elk geval elke dag wel even appt hoe het ervoor staat en hoe ik mij voel. Toppertje is het! Ik ben nu al benieuwd naar de resultaten over 7 dagen!

5 thoughts on “MyFitAmbition | Dag 1 en 2 van C9

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.