Farm Brothers | Verantwoorde koekjes voor in de schoen

Dat wij ons bezig houden met verantwoorde voeding is geen nieuwtje voor jullie, maar sinds kort heb ik iets nieuws uitgevonden. Verantwoorde koekjes waar onze Sint heel erg tevreden over is;

Verantwoorde koekjes voor in de schoen

Nieuw zijn de Farm Brothers cookies. Deze onweerstaanbare lekkere, voedzame en verantwoorde koekjes zijn gemaakt met de beste biologische ingrediënten die jij waarschijnlijk ook in je eigen keuken hebt staan.

De basis van deze verantwoorde koekjes bestaat uit haver, spelt en rogge, een kleinbeetje boter en oerzoet. Dit samen maakt het een stevige basis om heerlijke koekjes van te maken die je met een gerust hart aan je kind kunt geven.

sint-win-weekend-verantwoorde-koekjes

Er zijn drie smaken: chocolade en zeezout, gember en citroen en hazelnoot en kaneel.

  • Chocolade en zeezout – Ken je de chocolade met zeezout van Tony’s? Nou dit is de koekjes variant! Heeeeeeerlijk knapperige koekjes met pure chocolade brokken en zeezout vlokken. Worden er op het laatste moment door het deeg gekneed. Hierdoor blijven de vlokken grof, en dat maakt elke hap tot een verrassing.
  • Hazelnoot en kaneel – Dit zijn echt klassieke stevige noten-koekjes, met zoete krokante hazelnoten en kaneel. Ze zijn erg lekker en voelen vertrouwd aan op de een of andere manier.
  • Gember en citroen – dit is mijn persoonlijke favoriet en ook die van Leia (zo moeder zo dochter zeggen ze toch?) Koekjes met een dubbele kick van gember en citrus. Ik heb begrepen vanuit Farm Brother dat de gember van jonge wortels komt die nog weinig vezels bevatten. Dat maakt ze goed geschikt om te konfijten, en dat zorgt voor een chewy textuur die deze gember en citroen cookies  onweerstaanbaar maken.

Voedzaam met verantwoorde ingrediënten

De Farm Brothers wilden graag voedzame, vullende koekjes maken met verantwoorde ingrediënten. De verantwoorde koekjes bestaan voor een groot deel uit volkorenmeel. Wat betekent dat de de voedingsvezels in de granen dus nog niet tot moes zijn gemalen, dat mag je lijf lekker doen. Als zoetstof kiezen de Farm Brothers voor oerzoet – gedroogd suikerriet sap – en rijststroop.  Alle ingrediënten in de koekjes zijn 100% biologisch en bevatten dus geen onnatuurlijke geur-, kleur en smaakstoffen.

sint-win-weekend-verantwoorde-koekjes

Win verantwoorde koekjes voor in de schoen!

Om kan te maken op deze heerlijke koekjes dien je het volgende te doen:

  • Laat in een reactie achter dat je meedoet
  • Like de facebookpagina van Momambition en deel de actie (openbaar) op je eigen tijdlijn.

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot en met zondag 27 november 2016. Om 16.00 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Vergeet je verder niet om een bezoekje te doen aan Mamaisblut en Pinkpress? Sinterklaas heeft Judith namelijk ook gevraagd om te helpen met cadeautjes weggeven.

6 thoughts on “Farm Brothers | Verantwoorde koekjes voor in de schoen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.