Voor het eerst naar de bioscoop met peuter : Review Verschrikkelijke Ikke 3

Sinds 24 juni draait de derde versie van Verschrikkelijke Ikke 3 in de bioscopen. Een Film die in zowel 2D als 3D wordt aangeboden en zowel in het Nederlands als in het originele Engels. Afgelopen zondag ben ik voor het eerst met onze dochter naar de bioscoop geweest en hebben wij in 2D, de Nederlandstalige versie van Verschrikkelijke Ikke 3 gekeken. Nieuwsgierig wat je kunt verwachten van de film en of het een succes was om met een peuter naar de bioscoop te gaan?

Voor het eerst naar de bioscoop met peuter

Eigenlijk wilden we gaan glow golfen, maar jammer genoeg was man niet helemaal fit. Toch wilde ik graag even wat leuks doen met Leia, dus man vroeg of we het glow golfen konden opschuiven, want hij wilde toch wel graag mee. Helaas vond ik niet echt veel leuke uitjes, tot ik mij ineens bedacht dat Leia nog nooit naar de bioscoop was geweest. Dat gaan we doen! Maar welke film?! Na wat online rondkijken bij onze plaatselijke bioscoop, was de keuze beperkt. Cars of Verschrikkelijke Ikke 3, Leia koos voor Verschrikkelijke Ikke 3.

Waar gaat Verschrikkelijke Ikke 3 over?

Gru en zijn vrouw Lucy leiden een rustig bestaan met de minions en de meisjes Margo, Edith en Agnes tot Gru en Lucy worden ontslagen en Gru een brief krijgt dat zijn vader niet meer leeft en een tweelingbroer heeft: Dru. Samen met de meisjes, de minions en Lucy gaat Gru op uitnodiging naar Dru en zijn riante Villa met varkens.

Tijdens zijn bezoek aan Dru komt Gru erachter dat zijn vader de meester der schurken was en Dru nooit aan de verwachting van zijn vader kon voldoen (precies zoals Gru zich bij zijn moeder voelt). Gru wordt door Dru overgehaald om nóg 1 keertje de schurk uit te hangen en een mooie roze mega diamant te stelen. Hoe dit afloopt? Kijk Verschrikkelijke Ikke 3 en krijg het antwoord op je vraag!

Trailer Verschrikkelijke Ikke 3

 

Movie Unlimited Almelo

Voor deze film kozen we een bioscoop in de buurt, dus gewoon in ons eigen stadje. We wonen hier inmiddels 6 jaar, maar zijn hier nog nooit naar de bioscoop geweest. Shame on us! Vooraf keek ik online even hoe laat de film draaide. Om 15:15 uur stonden we in de bioscoop en kocht ik onze tickets.

Kinderfilms kosten 7,50 en voor €10,- krijg je er een leuke kidsbox bij. In de kidsbox zit een pakje Fristi, een lang spekje, een klein cadeautje en kun je nog kiezen uit een zakje popcorn of zakje chips. Wij kozen uiteraard voor een zakje chips! Wil je de kidsbox los bestellen dan je hier €4,- voor dus dit was een hele goede deal!

verschrikkelijke ikke 3 review

Lees ook: Trolls, een gezellige familiefilm

De zaal zat best vol, dat had ik eigenlijk helemaal niet verwacht. Ik dacht eerlijk gezegd dat bioscopen een beetje leegliepen sinds de komst van torrent downloading en Netflix, maar niets bleek minder waar. We namen plek op de achterste rij, een gezellige loveseat zoadat Leia lekker tegen mij aan kon knuffelen. Haar ogen werden groot toen ze het scherm zag: “Mama, mama, grote visie!!!” . De kleine schat, in de ban van het mega grote televisie scherm haha!

Groot voordeel van deze bioscoop is de beenruimte! Ik kon mijn benen volledig strekken en dan nog raakte ik de stoel van mijn overburen niet aan. Ideaal dus voor lange mensen! Verder kon je doormiddel van een rode knop in te drukken zorgen dat iemand een bestelling bij je kwam afnemen. Deze werd dan ook netjes bezorgd en ik kon gewoon betalen met de pin. Echt handig! Misschien is dit voor jullie niets nieuws, maar ik heb nog niet eerder zo’n bioscoop meegemaakt haha!

Leia was heerlijk aan het genieten en daar genoot ik weer van. Ze was over het algemeen de hele film stil en zat met grote ogen te kijken, we hebben samen flink gelachen om de minions en we hebben lekker onverantwoord gesnoept. Heerlaaaak zo’n moeder- en dochter dagje!  Na afloop kregen we nog een leuk kortingskaartje mee van €2,- op een kinderfilm. Dus voor 27 september gaan we absoluut nog eens samen naar de film!

verschrikkelijke ikke 3 review

Verschrikkelijke Ikke 3 is in elk geval echt een aanrader voor zowel jong als oud.  Heb jij hem al gezien?

 

Ben jij wel eens naar de bioscoop geweest met je peuter? Wat vond hij/zij ervan?

 

One thought on “Voor het eerst naar de bioscoop met peuter : Review Verschrikkelijke Ikke 3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.