Vevina, speciaal voor de curvy vrouw | Review

Ben jij net als ik een curvy vrouw en heb je het helemaal gehad met schurende bovenbenen? Draag jij nooit meer een rokje, jurkje of losse broeken zoals de harembroek? Ik heb dé oplossing! Vevina!

Voorkomt een geschuurde huid, echt waar?

Zowel onder de borsten, op de buik en tussen de bovenbenen moet Vevina ervoor zorgen dat er zich een beschermlaagje op je huid vormt waardoor er geen wrijving meer plaatsvindt en jij dus geen irritante vlekken en schaafwondjes krijgt. Daarnaast is de crème waterproof en ook zweet heeft geen invloed op de werking van Vevina. Klinkt echt top toch?

vevina

Vevina, speciaal voor de curvy vrouw

Mijn pakketje was al snel binnen en toen ik het openmaakte was ik meteen aangenaam verrast. Ik vind de tube van Vevina er erg mooi uitzien. Hij heeft een mooie diep roze kleur en bij het openen van de dop werd ik nog blijer. De crème is ontzettend makkelijk te doseren, maar vooral op een hygiënische manier. Geen pot waar je je vingers in moet stoppen nee een handige knijpverpakking. Ik maak de uiteindes van dit soort tubes altijd even schoon met een billendoekje van Leia. Fris!

De crème ruikt erg lekker. Mijn reukvermogen constateert een soort rozengeur, heel prettig! Daarnaast smeert de Vevina erg mooi uit en je huid voelt daarna echt ontzettend glad en zacht aan. Hier word ik wel blij van. Nu wordt het tijd om echt te gaan testen. Ik smeerde een kleine hoeveelheid tussen mijn bovenbenen, aan beide kanten en trok een jurk aan. Nu is het de laatste tijd echt herfst weer geweest, en om geen blaasontsteking te krijgen heb ik de jurk daarom de gehele dag in huis gedragen. Ik maak behoorlijk wat stappen op een dag, ja zelfs in huis, dus ik ben lekker gaan poetsen en spelen met Leia.

Waar ik normaal enorme last heb van wrijving en op den duur serieuze schaafplekken, was er nu echt niets te vinden aan het einde van de dag. Ik ben serieus flabbergasted! Ik had echt niet verwacht dat het zo goed zou werken, want even eerlijk.. na een potje poetsen sta ik echt te zweten en ik was erg bang dat de crème daarom zou gaan uitwerken/lekken. Ook heb ik Vevina een dag getest in mijn harembroekje. Mijn benen gaan altijd als een malle tegen elkaar en weer dankzij de creme had ik geen pijnlijke schaafplekken, geen bultjes en geen irritatie. Het product belooft echt wat hij doet! Ik ben super blij, want ik kan dus weer jurkjes, rokjes én harembroekjes aan zonder dat ik speciaal een broekje eronder aan hoef te trekken, die meestal voor nog meer zweet aanvallen zorgt.

vevinavevina

Verkooppunten en prijs

Vevina is te koop via de website en voor een tube van 30 ml betaal je €9,95, de verzendkosten in Nederland bedragen €2,-. Wat het totaal bedrag €11,95 maakt. Daarnaast kun je Vevina ook krijgen bij een elftal aan verkooppunten in zowel Nederland als België. Daarvoor raad ik je aan op even op de website te kijken onder verkooppunten.

Q: Kende jij Vevina al? Wat gebruik jij tegen schurende benen?

6 thoughts on “Vevina, speciaal voor de curvy vrouw | Review

  • Dat klinkt ideaal ondanks dat ik erg dunne ben en heb is er altijd wel n punt wat tegenelkaar aan plakt/schuurt.
    Maar als je schuurplekken krijgt onder je borsten zou ik toch aanraden om een goede bh te kopen…

  • Ik heb ook vaak last van schurende benen met warm weer. Wat een hels gevoel is dat zeg! Ik heb even gekeken in de lijst met winkels waar ze dit product verkopen. En ben er achter gekomen dat er een trouw winkel voor vrouwen met een maatje meer in Lelystad zit die dit verkoopt. Helaas kan ik op hun website het product niet terug vinden, dus heb ik ze een mailtje gestuurd of ze dit nog wel verkopen! fingers crossed :D

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.