Vingino by Danie Bles Exclusive Girls Collection

WOUW… Complimenten naar Vingino en Danie Bles die een waanzinnige samenwerking zijn aangegaan! Tot in de puntjes is er over na gedacht en kan je eindeloos mixen en matchen. Dat is ook precies wat hun doel was van deze gave samenwerking… Een sprankelende meiden collectie van Vingino by Danie Bless. Lot mocht op uitnodiging naar de lancering van deze stoere meiden collectie en vandaag geeft ze jou een sneakpeak van de Vingino by Danie Bles meiden collectie:

De Vingino by Danie Bles Lanceringsdrukte!

Vanaf het moment dat we de roltrap opkwamen, kon je zien dat heel bekend Nederland was uitgerukt…  Fotografen, bloggers, shownieuws, iedereen was daar… Wat een drukte! Maar zeker te begrijpen want als je de kledingrekken zag, snap ik dat iedereen hier als eerste bij wou zijn.

Danie Bles (die zelf ook een waanzinnig jack aan had) heeft voor aankomende herfst en winter een exclusieve meisjes collectie ontworpen. Mix en Match staat voorop, waarbij de kleine fashionlovers zich helemaal kunnen uitleven. Alles kan gecombineerd worden voor een stoere, stylisch outfit!

Vingino by Danie Bles

Lees ook: Leia showt 3x een zomerse outfit van Vingino

Meiden in de spotlight tijdens Vingino by Danie Bles Event

Omdat het gaat om een ‘’girls only’’ collectie, hebben ze dat ook zeker terug laten komen in de TE gave lancering! De meiden werden gestyled door de Danie Stylisten, konden daarna door naar de make up waar ze een complete make over kregen… van mooi opgemaakte oogjes tot ingevlochten haren. Daarna kregen ze les van de catwalk coach! HOE vet is dat! En na dat lesje mocht je over de catwalk heen waar de fotograaf op het einde nog een fotoshoot deed. Als ware modellen liepen zelfs de verlegen meisjes vol zelfvertrouwen over de catwalk in hun Vingino by Danie outfit.

Daarna kon je achter nog een GIF maken die ze direct naar je telefoon stuurden, het feest was compleet. Ik heb alleen maar stralende meiden gezien en een trotse ontwerpster.

Isabel was vanaf het begin al helemaal betoverd door de make up stoel… Lampjes om de spiegel heen, mascara, oogschaduw… Ze liep te springen! Maar ik ken haar ook… ze is ook erg verlegen en ondanks dat ze heel graag wil, kijkt ze eerst nog even de kat uit de boom. Nadat de eerste meiden over de catwalk hadden geparadeerd, stond ze te springen! ‘’IK WIL OOK’’ riep er een meisje van 4 jaar aan mijn hand… Ze was de kleinste ;) Wij naar de make-up en natuurlijk even over de catwalk. Niet in outfit… Maar wel vol plezier en twinkeloogjes

Lot haar favorieten en hier scoor je de Vingino by Danie Bles collectie

GAAF vond ik vooral de panterprint jas en de stoere jacks die al te krijgen zijn vanaf maat 110. Lak broeken, die een hele mooie pasvorm hebben zou ik ook zeker gaan bekijken. De Vingino by Danie Bles collectie bestaat uit 22 stuks en is vanaf nu te krijgen in de winkels en in de webshop van Vingino. Stoer, speels en enorm hip, zo zou ik deze collectie beschrijven. Voor ieder meisje iets. Erg geslaagd deze toffe lancering waarbij iedere meid als model mocht meelopen, en vooral een HELE gave samenwerking van Vingino by Danie Bles!

Nadat we alles 10 keer hadden gezien en mijn meid met slaperige oogjes naar boven keek, vragend of ik haar niet even kon dragen, is ze in de auto in slaap gevallen met haar goodybag… Vol stickers, brochejes en armbandjes.

Wat een magische middag!

Liefs, Lot!
Meer artikelen van Lot vind je op Dailylot.nl

Hierbij willen wij namens Vingino en Danie Bles bedanken voor de uitnodiging, veel succes met deze stoere collectie! 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.