Tips | Waar koop ik prematuur kleding?

Waar koop ik prematuur kleding? Wanneer ouders plotseling worden geconfronteerd met een vroeggeboorte kun je je voorstellen dat zij vaak nog niet alles in huis hebben voor de kleine spruit. Ik heb gemerkt dat mensen er vaak moeite mee hebben om een leuke kleding of een leuk kraamcadeau voor onze kleine mini mensjes te vinden. Daarom ga ik jullie een aantal tips geven, het zijn tips dus voel je absoluut niet verplicht! 

Maatje 38, 40 en 44? Bestaat dat dan?

Wanneer een kindje prematuur wordt geboren hebben ouders vast en zeker al een kast vol kleertjes in de maten 50 en 56,  maar de maatjes 44 of nog kleiner natuurlijk niet. Omdat ouders vaak geen tijd hebben om even ‘gezellig’ te gaan winkelen zijn kleertjes echt een topcadeau. Maar waar zijn deze kleine maatjes te koop? Waar koop ik prematuur kleding

Waar koop ik prematuur kleding?

Op de websites van Prénatal en Lief! Lifestyle kun je een ontzettend leuke collectie aan kleding vinden vanaf maat 44. Is het pasgeboren kindje nóg kleiner? Dan kun je zeker slagen op bol.com, hier vind je een ruime collectie aan prematuurkleding in de maatjes 38, 40 en 44.  Waar koop ik prematuur kleding

Kleine Lucas

Kleine Lucas, geboren in 2007 met 31 weken is de inspiratiebron geweest voor Nicole, oprichtster van Kleine Lucas. Dé webshop met kleding voor prematuren vanaf maat 34 en de leukste kraamcadeau’s om de komst van jullie mini te voeren. Van couveuse dekentjes tot aan super leuke couveuse slingers, Kleine Lucas heeft het allemaal. Wil je iets voor de kersverse ouders kopen maar weet je niet wat? Je kunt hier ook terecht voor cadeaubonnen!

Neobaby

Neobaby is wellicht al een bekendere webshop, een tijdje terug hebben Eelke en ik namelijk een super leuke winactie (op mijn oude site) opgezet met de PaciPlushi’s die zij onder andere verkoopt. Naast deze super lieve speenknuffeltjes, flesjes en speentjes vind je in de webshop ook leuke items zoals het prematuren baby boek of andere leuke cadeautjes

ISI Mini

ISI Mini is een merk waar ik zelf erg veel kleertjes van heb gehad voor Leia. ISI Mini staat voor kwaliteit en gemak. De overslag rompers zijn ideaal in gebruik tijdens de couveuse periode en gemaakt van heerlijk zachte stof. De maten gaan vanaf 44-48.

Little Hero

Little Hero is een super lieve webshop met super schattige pakjes, jurkjes en slaapzakjes voor in de couveuse. Daarnaast kun ie bij iedere bestelling een speciale prematuur baby doos bestellen, je weet wel, zo’n babydoos als van WIJ maar dan voor onze allerkleinsten. Slim kraamcadeau shoppen? Koop dan de buidelvest om het kangaroeën zo comfortabel mogelijk te maken voor zowel ouder als kind.

Neomaatje

In de webshop van Neomaatje shop je de meest unieke en hippe kleertjes vanaf maat 38. Daarnaast vind je hier ook de bekende slaapnestjes die worden gebruikt in de couveuse. De vormen van het nestje bootsen de baarmoeder na waardoor het kindje zich geborgen en veilig voelt.

5 thoughts on “Tips | Waar koop ik prematuur kleding?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.