Waarom de herfst leuk is, ook met kinderen

De zomer maakt straks langzaam haar uittrede, de vakantie is weer voorbij en de scholen zijn weer begonnen. We kunnen niet meer met bloten benen de hort op en we zwoegen ons weer kapot op het werk. Deprimerend misschien. Maar er zijn genoeg redenen waarom de herfst leuk is, vooral met kinderen en ik vertel je vandaag mijn favorieten. 

Redenen waarom de herfst leuk is, ook met kinderen

Een nieuwe garderobe shoppen!

Herfst houdt in dat de dagen weer donkerder worden en het weer over het algemeen wat slechter wordt. We mogen onszelf dus weer heerlijk verstoppen is oversized knitted jurken, hoge boots en warme truien. Ik hou ervan! Maar ook voor dochterlief shoppen vind ik helemaal geweldig, dus we hebben wee groen licht dames! 

De kleuren en geuren

Naar mate de herfst vordert veranderd de wereld. Prachtige tinten geel, oranje en rood verschijnen in de natuur. Heerlijk om een wandeling door het bos te maken (die kleuren en geuren!) en met Leia naar eikels te gaan zoeken. Nee niet die mannelijke vervelende types, maar gewoon echte eikels en dennenappels. 

Fashionable regenlaarzen

Ja regenlaarzen! Ik vind ze tof en super makkelijk, vooral die enkel regenlaarsjes. Helemaal voor mijn dochter. Ik kan mijzelf er nu al op verheugen om lekker in de plassen te gaan stampen met haar. 

Thuis zijn

En op de bank kruipen met een dekentje, de houtkachel opstoken, warme choco (+ marshmallows), kneuterige kaarsjes en een heerlijke serie. Need I Say More?

Samen in bad gaan

Na een lange, koude en natte dag is het heerlijk om lekker tot rust te komen in bad. Ik ga regelmatig met mijn bijna peuter in bad en dat is altijd een groot spetter feest. Na afloop zijn we heerlijk loom en chillen we nog even op de bank voor we naar bed gaan.

Donkere kleuren

Tijd om de pastel en neon tinten op te bergen en de donkere tinten uit de kast te trekken. Niet alleen in je kleding, maar ook je schoenen, make-up, nagellak en andere accessoires. Denk aan warme roodtinten, legergroen en gewoon zwart! Iedereen houdt van zwart!

Doei spraytan en scheermes

Omarm je witte melk flessen en zet je spraytan of zelfbruiner maar achter in je kast. Gooi je scheermes vervolgens ook maar weg en laat lekker een bush bush groeien. Hoera wintervacht. En een ode aan donkere panty’s en maillots! Wel een dik dennier gebruiken qua panty’s want anders komen die stoppels erdoorheen!

Laat de herfst maar komen hoor! Wat vind jij fijn aan de herfst?

2 thoughts on “Waarom de herfst leuk is, ook met kinderen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.