What’s in my bag / Wat zit er in mijn handtas? Casual mom style

Ik vind het altijd super leuk en interessant om te zien wat anderen in hun handtas meezeulen, dus ik dacht waarom laat ik jullie niet gewoon zien wat ik zelf allemaal mee sjouw in mijn tas in een ‘Wat zit er in mijn handtas’ video. Wat draag jij allemaal mee in je handtas?

Natuurlijk doen zich diverse situaties voor. In dit geval is het een ‘Wat zit er in mijn handtas’ casual mom editie. Binnenkort wil ik ook nog een editie van ‘Wat zit er in mijn tas’ opnemen waarin ik jullie laat zien wat ik op dit moment nog in onze peuter luiertas meedraag en wellicht ook nog een ‘working mom’ editie? Wat vinden jullie?

Wat een nette handtas?

Oké wel een klein Beetje flauw dit, want mijn tas is nu echt heel netjes. Ik had hem net vorige week weer helemaal uitgepluist. Normaliter is het echt een dikke bende in mijn tas en vind je vooral veel bonnetjes, losse tampons, verdwaald kleingeld en dat soort dingen door mijn handtas heen haha. Het is dan net een grabbelton haha!

Irritante pasjes

Laten we beginnen met dat ik al die verrekte pasjes overal voor, mega vervelend vind ik dit haha. Ik vergeet vaak de helft van de (klanten)pasjes en uiteraard altijd net die ik dan op dat moment nodig heb. Gelukkig heb ik sinds kort een handige pasjeshouder/mini portemonnee. Een handige en klein grijs “pasjesboekje”. Zo noem ik hem maar even voor het gemak. Al mijn pasjes kan ik er in kwijt en bij nood ook nog wat klein geld. Zo hoef ik mij nooit meer druk te maken dat ik mijn pasjes vergeet want hij past eventueel ook in een kleinere tas zoals een crossbody bag.

Ik ga natuurlijk niet alles verklappen, daarvoor moet je de video bekijken, flauw he?! :P

Wat zit er in mijn handtas?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn Youtube kanaal wanneer je dit nog niet hebt gedaan

Wat ik zelf zo leuk vind aan deze handtas van Burkely is dat ik hem op twee verschillende manieren kan dragen. Ik heb hem gekocht in een online tassenwinkel en was eigenlijk meteen verliefd op dit exemplaar. Nog leuker is dat hij nu in de sale is en je heb super makkelijk overal bij kunt combineren. Dikke YAY dus!

Wat draag jij eigenlijk allemaal mee in je handtas?

 

14 thoughts on “What’s in my bag / Wat zit er in mijn handtas? Casual mom style

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.