Weekend met Momambition | #1 Family time

Benieuwd wat wij in de weekenden zoal uitspoken? Ik neem jullie graag mee achter te schermen om een kijkje te nemen in een weekend met Momambition; 

Weekend met Momambition

Ik dacht, laat ik eens een nieuwe rubriek op starten. Een weekoverzicht is denk ik te saai, want doordeweeks werk ik 4 dagen en ‘s avonds besteed ik voornamelijk mijn aandacht aan dochterlief, man en het huishouden. Niet zo heel erg boeiend dus. Maar de weekenden zijn dan wel weer altijd gezellig, dus dacht ik; Laat ik zo nu en dan eens weekend overzichten maken zodat jullie kunnen zien wat wij zoals uitspoken. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden en of jullie vaker dit soort overzichten willen zien. Laat je me dan weten in een reactie?

Vrijdag

Het is vrijdag en ik ben eerder klaar met werken, hoera! Het is benauwd warm en voor ik de bus in stap duik ik nog even snel de Kruidvat en de Action in. Bij de Kruidvat haal ik twee matte lipglosjes van Essence en een wenkbrauw stift van Catrice. Bij Action snuffel ik wat rond en stuit ik op een handige naaidoos van kunststof, een beetje een look-a-like van Curver. Ik krijg het idee omdat mijn beauty stash in te proppen en koop hem. €3,99. Koopje! Daarna stap ik in de bus naar huis. We eten makkelijk en ik ga nog even met dochterlief samen in bad. Dit doen we overigens erg vaak de laatste tijd en ze vindt het altijd super gezellig om samen met mama tussen het schuim te klieren. ‘s Avonds zijn we een beetje uitgeblust van de warme dag en hangen we lekker languit op de bank.

 

Zaterdag

De zon schijnt heerlijk en de temperaturen op de slaapkamer lopen hoog op. Niet vanwege een hitsige man, maar puur door de zon. Ik word letterlijk mijn bed uitgebrand. Leia en man slapen allebei nog, dus ik pak mijn moment gelijk aan om het huishouden in een razend tempo te doen. Nu kan het nog, want nu is het nog redelijk te doen. Wij hebben een huis met een plat dak en al snel lopen de temperaturen dan hoog op. En blijven ze hangen. Nadat manlief de boodschappen heeft gedaan en ik een douche heb genomen, zit ik lekker relaxed mijn makeupje te doen en wachten we tot mijn schoonouders voor de deur staan. Ik was namelijk afgelopen donderdag jarig en ze wilden graag met één van manlief z’n broertjes + vriendin langskomen.

Van mijn zwager en schoonzusje kreeg ik heerlijk Ritualen pakket. De Laughing Buddha, heerlijk fris vind ik die en ik ben er natuurlijk super blij mee. Mij maak je namelijk altijd blij met Rituals. Vorige week kreeg ik ook al zo’n heerlijk pakket van één van mijn vriendinnen inclusief een anti-aging dagcreme. Nu is steeds dichter bij de 30 kom is dat natuurlijk wel hard nodig! Samen met de schoonfamilie lopen we richting het centrum en lunchen we bij Nielz, lekker buiten. Leia vindt het allemaal prachtig.

Natuurlijk maak ik nog even snel gebruik van de actie van Kruidvat en haal daar 3 pakken luiers voor €25,-. Kunnen we weer even vooruit. Ik vind de luiers van de Kruidvat super fijn! Leia krijgt van oma nog een schattig knuffel hondje waar je een mp3 speler in kunt pluggen. En we weten met z’n allen nog een ijsje. Ja, ook Leia. En dat merken we ‘s avonds meteen. De jonge dame wil naar haar bad absoluut niet slapen en is megaaaaaa druk. Ze weet niet wat ze met zichzelf aan moet. Uiteindelijk valt ze rond een uur of 22.00 eindelijk in slaap en zijn wij bek af. We zitten nog gezellig in de tuin en ik geloof dat ik zelfs op de bank in slaap ben gevallen. Rond een uur of half 3 schrik ik wakker van een keiharde knal. Onweer. Het heeft hier keihard geregend en de knallen waren niet mis. Ik vind het dan ook echt een wonder dat Leia er gewoon doorheen heeft geslapen.

Zondag

Ik word weer mijn bed uitgebrand. Wat een hitte jongens! Ik ben weer als eerste van bed af en pak dit keer mijn moment om wat blogjes te typen. Aangezien Leia nogal laat lag te slapen laat ik haar daarom wat langer liggen. Vandaag zijn man en ik 6 jaar samen, waarvan 4 jaar geregistreerde partners. Mijn cadeau is nog in bestelling en het cadeau wat hij (samen met zijn ouders voor mijn verjaardag) mij heeft gegeven moeten we nog een datum voor plannen. We krijgen namelijk een weekendje weg naar Groningen, in het hotel waar mijn schoonmoeder werkt. Inclusief oppas! Oh wat heerlijk! Het is inmiddels een jaar geleden dat we samen een weekend weg zijn geweest en ik kan me er nu al enorm op verheugen.Het is weer heerlijk warm en we maken daarom het badje buiten klaar om Leia lekker in te laten spelen. ‘s Middags ga ik nog eventjes naar de stad. Het is koopzondag en ik heb nog een Hunkemoller bon liggen die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Ik scoor een mooi setje en haal bij de Xenos een te gek marmeren plateau en een setje om ijsjes mee te maken. Thuis gekomen zet ik natuurlijk meteen mijn plateau neer en maak ik gin tonic ijsjes! Receptje komt binnenkort online! De rest van de dag is het max chillen met zijn allen en ‘s avonds kijk ik een film met de liefste man die mij alweer 6 jaar kan handelen. Chapeau dude. Op naar de 10!

Wat vonden jullie van het kijkje achter de schermen? Een weekend met Momambition, zouden jullie dat vaker willen lezen? Wat is jouw favo bezigheid in het weekend?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.