WEEKENDVLOG #3 | Opstap met M-Sales, huis & tuinverbouwing en Pasen

Wauw alweer mijn derde weekendvlog! In deze weekendvlog neem ik jullie mee opstap naar mijn werk, hebben we afspraken, doen we de macarena én laat ik jullie nog wat van onze huis en tuin verbouwing zien, kijk je weer gezellig mee?

WEEKENDVLOG #3 | Opstap met M-Sales, huis & tuinverbouwing en Pasen

Ik moet zeggen, het vloggen begint langzaam aan een beetje te wennen en ik krijg steeds meer plezier in het maken van editen van een weekendvlog dus ik blijf er lekker mee doorgaan. Toen ik Melanie (onze vaste gastblogger en mijn werkgever) vertelde dat ik de camera mee zou nemen na werk voor de weekendvlog was ze eerst wel fftjes zo van, oh noooooooooo. Maar het was super gezellig en we maken altijd een hoop lol op  het werk.

Klik hier als je de video niet kunt zien

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn Youtube kanaal wanneer je dit nog niet hebt gedaan

Het drankje (Daily Lift) in de weekendvlog is is van een afspraak die we hadden op kantoor en die mochten we even proeven haha. Ik heb trouwens een klein foutje in mijn tekts op maandag, ik zeg dat het zondag is, maar het is natuurlijk maandag. Helemaal in de war met die paasdagen haha! Er moet nog een hoop gebeuren in ons huis dus let niet op de overige zooi haha!

Ik hoop dat jullie fijne paasdagen hebben gehad en dat jullie deze weekendvlog weer leuk vonden. Tot volgende week met een nieuwe weekendvlog én we gaan dus nog die boyfriend tag opnemen. Heb jij nog leuke suggesties?

10 thoughts on “WEEKENDVLOG #3 | Opstap met M-Sales, huis & tuinverbouwing en Pasen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.