Winnaars #8daysofchristmas2018

Oy oy oy, wat ontzettend veel gave en leuke reacties heb ik van jullie gekregen op de #8daysofchristmas2018 zeg! Echt genieten om te lezen dat jullie de prijzen dit jaar weer geslaagd vonden en wat een deelnames mensen! Daar heb ik een flink werkje aangehad kan ik je vertellen. Zullen we de winnaars van de #8daysofchristmas2018 maar bekend gaan maken? Ik heb jullie nu wel lang genoeg in spanning gehouden denk ik…. 

Allereerst ff een flinke excuses van mijn kant. Ik ben laat met het bekendmaken van de winnaars, had ik de 22ste willen doen. Ik dacht ‘och dat doe ik zo ff’, maar dat heb ik flink onderschat. Helemaal met de nieuwe baan erbij en de werkdruk die er momenteel is.

Moet ik even kwijt: Jullie zijn te gek! Bedankt!

Het aantal deelnames was echt overweldigend, wat heerlijk die enthousiasme. Ik kan daar echt enorm van genieten! Zo leuk om nieuwe mensen erbij te hebben. Ik hoop dat ik jullie nog veel mag vervelen met mijn hersenspinsels haha!

Voor de vaste en langere volgers heb ik ook even een speciale boodschap. Ik wil jullie namelijk ontzettend bedanken voor al jullie lieve, leuke, grappige reacties het afgelopen jaar. Voor al jullie medeleven en steun voor-en tijdens de verhuizing, mijn proces met de psycholoog en hetgeen wat ik niet openbaar wilde/kan maken, maar jullie wel vertelde dat ik even een flinke dip heb/had.

Jullie begrip, geduld en trouw wordt dan ook echt ontzettend gewaardeerd. Ik weet dat ik een stuk minder heb geschreven dit jaar. Vaak offline op Facebook of Instagram. Alles was (is soms nog) chaotisch en rommelig. Ik ben er dan ook nog steeds niet. Maar waar een wil is, is een weg en Rome is ook niet in één dag gebouwd toch?

Daar zijn ze dan eindelijk : de winnaars van de #8daysofchristmas2018

Maar nu over naar de winnaars. Hier zijn ze dan: lieve schatten, gefeliciteerd!

Mila de Magische Make-up Eenhoorn Kianie Leemans
S. Oliver Black Label for her set 1 Lisanne Brouwer
S. Oliver Black Label for her set 2 Freija Middel
S. Oliver Black Label for her set 3 Corinne de Graaf
LOL Suprise underwraps 1 Jaklien
LOL Suprise underwraps 2 Anissa
50 euro shoptegoed bij schattige-babykleertjes Kim Jager
Kneipp verwenpakket 1 Vivian Schobben
Kneipp verwenpakket 2 Jeanine de Kleine
Kneipp verwenpakket 3 Miek
Sleek Highlighter kleur: Poppin Bottles Annelies Terpstra
Sleek Highlighter kleur: Sun Lit Lisanne Bons
Twinning Outfit van Lucky Leaf Lisette Keuker
Flow Planner Agenda 2019 Limited Edition Jacky Lispet
Flow Planner Agenda 2019 Pink Floral Kim Coenen

Mocht je nu niet hebben gewonnen, niet getreurd hoor. Dit is een jaarlijks terugkomende actie en daarnaast heb ik nog wat hele gave prijzen op de planning staan die nog online moeten. Dus stay tuned!

De winnaars ontvangen van mij een persoonlijk mailtje. Houd dus je mailbox goed in de gaten de aankomende week. Sommigen hebben al een mailtje gehad. Check voor de zekerheid ook even je spambox of ongewenste mail zodat je de mail niet mist. Zodra je hebt gereageerd zet ik je gegevens door naar de sponsoren zodat de cadeau’s opgestuurd kunnen worden.

Voor nu in elk geval bedankt en heeeeeeel erg veel liefde! Fijne jaarwisseling alvast!

Liefs, Cassandra

3 thoughts on “Winnaars #8daysofchristmas2018

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.