Koop nu alvast je geboortezegels voor 2019 en bespaar!

Verwacht je in 2019 een kindje? Dan worden er natuurlijk geboortekaartjes verstuurd. Koop dan dit jaar nog even geboortezegels voor op de enveloppen. Waarom? Nou per 1 januari gaan de prijzen namelijk weer eens omhoog…. Het zal ook niet….

Nu, in 2018, zijn de geboortezegels €0,83 per stuk. Vanaf 1 januari 2019 gaan de prijzen van alle soorten postzegels met vier cent omhoog waardoor je €0,87 per postzegel betaalt.

Bespaar een paar euro op geboortezegels

Gemiddeld versturen de meeste gezinnen tussen de 50 en 80 geboortekaartjes wanneer ze een kindje krijgen. Door je geboortezegels nog in de laatste dagen van dit jaar te kopen, bespaar je dus al heel snel een paar euro.

Het is niet iets waar je rijk van zult worden, maar het is natuurlijk wel mooi meegenomen!

Postzegels gekocht in 2018 kan je gewoon in 2019 blijven gebruiken. Op deze zegels zit geen houdbaarheidsdatum. Met uitzondering op de 2018 Decemberzegels natuurlijk – die mag je tot en met 5 januari 2019 gebruiken.

EXTRA bespaartip op geboortezegels: verzend geboortekaartjes via Sandd en bespaar €0,23 per zegel!

Via Facebook reageerde een vaste volger en vriendin dat je ook geboortezegels kunt kopen via Sandd. Deze zegels zijn €0,60 per zegel, wat super goedkoop is. De besparing in vergelijking met bovenstaande geboortezegels van PostNL is hiermee €0,23 per zegel! Een velletje met 10 zegels kost je dus €6,-.

Zit alleen één maar aan vast: je moet de kaartjes verzenden via een Sand Post Punt. Via de website van Sandd kun je de Postpunten vinden, zijn vaak winkels als Blokker, Etos of een Hubo. Sandd verzend ook naar het buitenland!

Sandd heeft vaste verzendmomenten. Geboortekaartjes zie zijn gepost op dinsdag vóór 16.00 uur worden op vrijdag bezorgd. Kaartjes die vóór 16.00 uur op zijn ingeleverd op vrijdag liggen op dinsdag op de deurmat.

Gratis tip van ons! Fijne zwangerschap en een mooie jaarwisseling gewenst!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.