Winterjas voor je kind uitzoeken, wat een uitdaging!

Het herfst en winterseizoen nadert weer langzaam en de nieuwe collecties beginnen weer binnen te druipen bij de modezaken en webshops. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf van een winterjas voor je kind?

Winterjas voor je kind uitzoeken, wat een uitdaging!

Vorig jaar kocht ik mijn eerste winterjas voor ons dametje en dat was echt een behoorlijke uitdaging. Welke maat koop ik? In welk prijs-categorie ga ik zoeken en waar moet ik eigenlijk opletten? Uiteindelijk kocht ik een jasje van Frendz in de sale bij de destijds nog geopende V&D voor €25,-, een prima prijs en ze heeft er de hele winter mee gedaan.

Dit jaar wordt het een ander verhaal. We moeten sowieso een nieuwe aanschaffen aangezien onze dame nog niet uitgegroeid is en sinds vorig jaar winter inmiddels 2 maten is gegroeid. Maar nu vind ik het niet alleen lastiger om de juiste maat te kiezen, maar ook aan welke eisen de jas moet voldoen. Onze dame zit namelijk niet meer de hele tijd in de buggy en dendert er vrolijk op los, de jas moet dus goed bewegelijk zijn, waterafstotend, lekker warm en natuurlijk voor een goede prijs.

Belangrijke factoren waar ik op let:

  • Winddicht
  • Waterafstotend
  • Capuchon (liefst een afritsbare variant)
  • Lekker warm
  • Ritssluiting, bij knopen kan er wind doorheen komen
  • Mouwen met windvangers
  • Prijs

Koop een jas uit het seizoen van vorig jaar en bespaar

Winterjassen voor kids zijn duur! Nu is het hebben van kinderen sowieso al wel een duur grapje, maar toch je wilt wel een goede winterjas hebben, maar je bent bang dat je kind zo snel groeit dat je er misschien wel twee exemplaren moet aanschaffen in 1 seizoen. Dat is natuurlijk nooit leuk aangezien de wintermaanden al zo duur zijn met al die feestdagen die er nog bij komen. Ben jij net als ik het type dat het je niet boeit dat je kind niet in het nieuwste seizoen rondloopt? Kijk dan altijd even op de sale pagina. Daar staan vaak merk winterjassen van vorig seizoen voor een iet wat leukere prijs. En mocht je dan toch lekker bezig zijn met shoppen, kijk dan ook nog even op jurken.com voor een leuke jurk voor je meisje (of gewoon voor jezelf)
samenwerken

2 thoughts on “Winterjas voor je kind uitzoeken, wat een uitdaging!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.