Woody’s Pancakes & Steaks in Holten

Vorige week woensdag had manlief een papa dag en zijn we lekker wezen wandelen bij de Sallandse Heuvelrug, ook wel bekend als Holterberg in Holten. Na afloop zijn we nog even bij Woody’s Pancakes & Steaks geweest, maar of dat nou zo’n goed idee was…..

Woody’s Pancakes & Steaks.

Bij Woody’s Pancakes & Steaks op de Holterberg op het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug worden pannenkoeken en steaks in diverse soorten en maten geserveerd. Ze adverteren er heerlijke sandwiches te hebben en diverse soorten hamburgers en salades. Een prima plek om na je wandeling naar toe te gaan en even bij te komen met een hapje en een drankje.

Lange wachttijden en chagerijnig personeel

Van buiten ziet het erg gezellig en uitnodigend uit. Ook bij binnenkomst lijkt het een gezellige boel, maar niets is minder waar. Het personeel is alles behalve vriendelijk. De getoupeerde blonde dame had geen oog voor ons en keek uiterst chagrijnig. We kozen een plekje uit en gingen zitten. Keken even op de kaart wat we wilden drinken en toen was het wachten.. lang wachten.. Echt heel erg lang wachten.

Toen ik zag dat een stel, die na ons binnenkwam al hun drinken had ontvangen en bij ons de bestelling nog niet eens was opgenomen na 30 minuten, stonden we allebei op het punt om het pand te verlaten. Maar daar kwam de dame in kwestie. “Een cola, een fristi en een warme chocomelk met slagroom graag en zouden we de menukaart mogen zien?” Met een chagerijnige kop werd ons de menukaart gegeven.

Die van mij was prima, maar die van manlief verkeerde in totale chaos. Er misten pagina’s en het plastic was kapot. De hele volgorde lag door de war. Onhandig. Ook konden we niets vinden over een kindermenu, Woody’s Pancakes & Steaks adverteert een speciaal kindermenu te hebben. Toen ons dus werd gevraagd of we een keuze hadden kunnen maken, vroeg ik om het kindermenu. Nou als blikken konden doden… Terwijl ik bij mezelf dacht; je ziet toch dat we een kind bij ons hebben? Geef dan meteen een kindermenu erbij als ik vraag om het menu.. Of mag mijn kind niet eten?”

Het kindermenu bleek een papieren placemat. Leuk in elkaar gezet en geïnspireerd door Angry Birds. We kozen voor Leia een pannenkoek. Marco een burger en ik een carpaccio salade. Ja jongens, ik eet heus niet altijd ongezond ;) haha!

Woody’s Pancakes & Steaks : een plek vol bacteriën

Toen ik opstond zag ik dat er een plekje was om te spelen voor de kinderen. Ik haalde Leia uit haar stoel en we gingen even spelen. Tenminste. Dat was het plan. Wat een smerige bende. Kapot speelgoed, smerige en extreem bevuilde knuffels én afdekplaatjes van elektronica die gewoon kapot waren en waar kindervingertjes makkelijk in passen. Totaal niet veilig en vol bacteriën. We zijn snel weer gaan zitten want er word duidelijk geen aandacht besteedt aan veiligheid en hygiëne in deze tent.

Ik heb de site nog even nagekeken, maar de foto’s die je daar vind, kloppen totaal niet met de werkelijkheid. Ik snap dat er geleefd wordt op zo’n plek en dat de dingen vies worden. Maar de knuffels die daar lagen zijn in geen jaren meer gewassen en de muren in al jaren niet meer geverfd of opgefrist. Ik vind dit gewoon jammer. En waarom vloerbedekking? Dat vind ik überhaupt smerig… Kinderen kotsen, plassen in hun broek en smeren snot.. Gebruik lekker een stuk zeil.. Dat is meteen makkelijker schoon te houden.. Er spelen wel kinderen..

Pluspunt: het eten

Bij het brengen van het eten was ik blij verrast. Al snap ik nog steeds niet waarom een salade op een plat bord wordt geserveerd. Het eten zag er in elk geval netjes uit, al hebben we wel bijna een uur zitten wachten op ons eten. En als ik dan kijk wat we kwijt waren, dan vind ik dit zonde van mijn geld. Ook de rosé die ik bij de tweede ronde bestelde zou een zoete moeten zijn. Ik heb er twee slokken van gehad, ik heb nog nooit zo’n smerige en zure rosé gehad.

Woody's Pancakes & Steaks Holten holterberg Sallandse Heuvelrug Woody's Pancakes & Steaks Holten holterberg Sallandse Heuvelrug

 

Gezien onze ervaring gaan wij niet nog eens naar Woody’s Pancakes & Steaks. Ondanks dat de plek er warm en uitnodigend uit ziet, is het personeel ver van kwalitatief. Het eten daarentegen was ontzettend lekker, maar niet voor herhaling vatbaar.

Ben jij al eens bij Woody’s Pancakes & Steaks geweest? Hoe was jouw ervaring?

7 thoughts on “Woody’s Pancakes & Steaks in Holten

  • Nou dit zegt natuurlijk genoeg! Niemand die daar naar toe gaat om te eten, misschien kunnen we beter gelijk Rob Geus sturen?
    Bij het lezen van de kinder ‘speelplaats’ kreeg ik kippenvel all over! Brrrr.
    Ik sla toch even over :)

  • O wat jammer dat jedeze ervaring hebt. Wij zijn een aantal keren geweest en altijd netjes ontvangen. De speelhoek binnen is idd een tegenvaller. Maar wij zijn er meestal op een zonnige dag te vinden en dan spelen de kinderen buiten?. Ook daar valt de speelvoorziening tegen maar onze kids vermaken zich.

  • Altijd prima ervaring gehad. Meerdere keren gegeten en ook kinderen vonden het altijd leuk. Het eten is geen michelin waardig maar prima voor het soort restaurant wat het is

    • Wat fijn dat je een goede ervaring hebt gehad. helaas hoor ik wel meer negatieve verhalen dan positieve. ZOou graag zien dat het personeel een stuk vriendelijker en service gerichter is en de kinderhoek niet kapot en ranzig

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.