Zie ginds komt het Sinterwinweekend!

Zoals jullie weten is onze goedheiligman onderweg naar ons hele koude kikkerlandje. Aanstaande zaterdag komt hij aan met al zijn gezellige, hardwerkende pieten. Zelf hebben wij het hele jaar door wel contact met de Sint en voor een maand of twee geleden bezochten wij al ter voorbereiding het pietenpakhuis van Hasbro. Nu appte hij vorige week of ik hem, samen met wat vriendinnen uit de brand kon helpen met het weggeven van mooie cadeautjes. Natuurlijk laat ik onze kindervriend niet in de kou staan en samen met de meiden hebben we het Sinterwinweekend bedacht om onze lieve Sint uit de brand te helpen. 

Zie ginds komt een cargo vliegtuig en een vrachtwagen? Huh?

Afgelopen week stonden er ineens een paar pieten voor mijn deur, keihard bonzend op de deur. ” daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt” galmde door de straat heen. Met een dikke vrachtwagen kwamen de pieten een paar super toffe cadeau’s langs brengen. Hoe dan? De pakjesboot is toch nog niet in Nederland….

Nou lieve kinderen, ik zal je vertellen hoe dat zit. Die slimme pieten hebben net als vorig jaar een Cargo vliegtuig deze kant op gestuurd, want de pakjesboot zat bom en bom vol. De pakjes zijn vervolgens gedropt bij het pietenpakhuis van Hasbro en die zijn weer per vrachtwagen naar ons vervoerd. De cadeautjes voor onze eigen kindjes hebben Sint en de pieten nog even zelf in het beheer gehouden want ze zijn een beetje bang dat we de cadeautjes anders al zouden geven. Iets met bambi ogen die we niet kunnen weerstaan….

Deelnemende blogs van het Sinterwinweekend

De volgende leuke meiden doen mee met het Sinterwinweekend:

En wat houdt dat Sinterwinweekend dan in?

Om onze lieve Sint en zijn beste pieten op te helpen met cadeautjes weggeven, hebben we het sinterwinweekend in het leven geroepen. Alle cadeautjes die wij hebben ontvangen van de pieten, worden verloot onder onze lezers onder het mom van het sinterwinweekend. Op social media kun je het herkennen aan #sinterwinweekend

Natuurlijk gaan we nog niet te veel verklappen, anders is de verassing eraf. Maar zing in elk geval vanaf vrijdag 17 november tot en met zondag 20 november uit volle borst. Haal kilo’s wortels in huis voor Americo, leer alle sinterklaas liedjes zo goed mogelijk uit je hoofd en hou onze sites goed in de gaten en wees zo lief om alvast onze Facebookpagina’s te liken. Dan mis je zeker weten onze leuke artikelen niet.

Elke dag komt er om 07.00 uur een Sinterwinweekend winactie online, we zullen er een handig rondje van maken zodat je een soort van kunt hoppen. Hop van de ene actie, naar de andere actie. Tot je weer bij de eerste sinterwinweekend actie komt waar je bent begonnen. We hebben er super veel zin in!

Hele dikke knuffels en een mega klapzoen van Sint, de pieten, mijzelf en de andere meiden xoxo

One thought on “Zie ginds komt het Sinterwinweekend!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.