Zomerse kapsels voor meisjes (met kort haar)

In dit artikel laat ik jullie zomerse kapsels zien die ik vaak bij onze dochter maak. Voor peuter meisjes (met kort haar), Lekker fleurig en tropisch!

Zomerse kapsels voor meisjes (met kort haar)

In de zomer wil je zo min mogelijk haar in je nek hebben hangen. Tenminste, wanneer je een peuter meisje bent. En oke ook als je moeder bent. Gewoon lekker onbezorgd spelen zonder steeds al die haren aan de kant te moeten schuiven. Ik vind het echt ontzettend leuk om lekker met Leia haar haar bezig te zijn. Hoera voor de meisjes mama haha! Ze heeft nog niet een mega lange bos, maar er zijn genoeg leuke dingen mee te maken en vandaag wil ik jullie dus inspireren met een vijftal zomerse kapsels voor meisjes met kort haar. Al kun je zo ook simpel bij meiden met lang haar doen!

Tip: blijft je meisje niet stil zitten? Zet op de televisie of zoals wij deden, op de laptop de favo serie van je meisje aan. Dan blijft ze in elk geval rustig zitten en kun jij rustig aan een vlecht beginnen.

Invlecht met ananasjes

Nu ben ik nog niet zo’n hele beste met invlechten. Hij is ook een beetje schuin geworden, maar dat effect vind ik wel leuk haha. Ik heb dat vroeger als kind altijd erg moeilijk gevonden. Nu ben ik steeds aan het oefenen op Leia haha. De zijwaartse invlecht zet ik uiteindelijk volledig vast als een soort knoedel. Tenminste zo noem je dat toch? Wat losse plukjes zijn geen ramp, dat maakt het geheel lekker speels. Vervolgens steek ik er een paar gezellige zilveren ananassen in die ik van Zenner heb gekregen. Zo leuk!!

Princess Leia Knoedels met tropische bloemen

Twee schattige antennes, de welbekende Princess Leia knoedels uit Star Wars op onze eigen prinses Leia. Met twee leuke blauwe bloem clips vrolijk je de boel gezellig op. Deze klips heb ik echt eeuwen geleden een keer bij de wibra gekocht.

Nog meer ananassen

In de zomer draait alles gewoon om tropische vruchten en deze ananas clipjes zijn echt favoriet geworden hier in huis. Leia klipt ze trouwens ook heel vaak op d’r schoenen, vind ze mooi haha! Voor dit kapsel pak je eigelijk de bovenste haarlijn en deze zet je gedraaid vast met het ananas clipje. De rest van de haren pak je op een rommelige manier bijelkaar en maak je een knoedel van. Ook hier geldt weer.. Loszittende plukjes maken het juist speels

Tropische ballerina of een invlecht met bloemenkrans

Leia heeft nog niet heel erg lang haar, dat komt vanzelf. Maar een een mooie knot lukt en wanneer je daar een gezellige bloemenhaarband om heen draait heb je gewoon een tropische ballerina look en geen haren in je gezicht! De invlecht met bloemenkrans vind ik ook altijd super schattig staan.

De ananas clipjes en de bloemenkrans heb ik gekregen van Zenner. Ze komen uit de Tropical Collectie en zijn nu verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat.

Vind jij het ook zo heerlijk om van alles uit te proberen met het haar van je kleintje? Heb jij nog leuke zomerse kapsels ideeën?

Dit is artikel bevat opgestuurde producten

18 thoughts on “Zomerse kapsels voor meisjes (met kort haar)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.